O2 Internet ADSL - léto za 2 Kč!

27. 6. 2007 14:11    Rubrika: Tiskové zprávy

Telefónica O2 Czech Republic, nejvýznamnější poskytovatel internetových služeb v České Republice, přináší skvělou letní nabídku O2 Internet ADSL. V červenci a srpnu zaplatí všichni noví zákazníci za O2 Internet ADSL a O2 Internet ADSL Start pouhou jednu korunu měsíčně (s DPH). Léto jen za 2Kč platí také pro současné zákazníky O2 Internet ADSL Start, kteří si již aktivovali tuto novinku.

"Léto a internet jdou velmi dobře dohromady, chceme, aby si naši zákazníci užívali obojí. Když si nyní pořídí O2 Internet ADSL, budou moci nejen ušetřit, ale i využít všech možností, které jim internet v létě nabízí. Mohou si na internetu vybrat dovolenou nebo si sdílet s příbuznými fotografie po návratu z ní", uvedl Simon Burckhardt, výkonný ředitel pro marketing rezidenčního segmentu společnosti Telefónica O2 Czech Republic.
Léto s O2 Internet ADSL pro nové zákazníky

Všichni zákazníci, kteří si aktivují jakýkoli tarif ze služby O2 Internet ADSL v období od prvního července do posledního srpna 2007, zaplatí za provoz služby v tomto období pouhou jednu korunu za každý prázdninový měsíc. Modem a aktivace služby jsou pak také po koruně. Zřízení této služby a její provoz na dva měsíce tak zákazníka vyjde celkem na méně než 5 korun (s DPH).

Pokud si zákazník aktivuje službu v průběhu měsíce srpna, bude mu v probíhající účtovací periodě naúčtován paušál 1 Kč a poměrná část paušálu ke zbytku měsíce. Příklad: zákazník si aktivuje službu 17. 8. 2007 - za období od 17. 8. do 16. 9. 2007 mu bude účtováno 1 Kč (s DPH), zbytek měsíce září bude poměrně vypočítán k ceně standardního měsíčního paušálu, odpovídajícího jeho aktivovanému tarifu.

Tarif - Běžná cena měsíčně - měsíční cena 7/07 - měsíční cena 8/07:
O2 Internet ADSL Start - 179,00Kč -1Kč - 1Kč
O2 Internet ADSL 2048 - 474,80Kč - 1Kč - 1Kč
O2 Internet ADSL 4096 - 712,80Kč - 1Kč - 1Kč
O2 Internet ADSL 6144 - 950,80Kč - 1Kč -1Kč
O2 Internet ADSL 8192 - 1 426,80Kč -1Kč - 1Kč

* cena 2 Kč za paušální poplatek v měsících červenci a srpnu platí také u všech variant tarifů Extreme

** ceny jsou uváděny s DPH
Léto s O2 Internet ADSL Start pro stávající zákazníky

Telefónica O2 Czech Republic si váží svých zákazníků, a proto se rozhodla, že přinese bonus i těm, kteří si již aktivovali službu O2 Internet ADSL Start. Novinka na trhu připojení, nabízející připojení k internetu již od 179,- Kč měsíčně, bude mít také zcela automaticky a zdarma nastavenu výhodnou cenu měsíčních paušálů.