Sony Ericsson W910i a K850i

18. 6. 2007 20:47    Rubrika: Tiskové zprávy

Společnost Sony Ericsson zavádí rozšířenou podporu e-mailové komunikace do většího množství svých telefonů. Firemní uživatelé naleznou již v dnes představených modelech W910i a K850i stejné možnosti nastavení a zabezpečení e-mailů, které byly doposud obvyklé jen u přístrojů s otevřeným operačním systémem. Získávají tak možnost snadnější volby mobilního telefonu, který splňuje jejich požadavky.

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

Nový Walkman mobil W910i a Cyber-shot mobil K850i podporují Microsoft Exchange ActiveSync i bezdrátovou synchronizaci dat a push e-mail. Navíc podporují javové push e-mail řešení dodávané třetími stranami a běžné e-mailové standardy POP a IMAP. Rozšíření takovéto podpory e-mailové komunikace mimo smartphony umožňuje firemním zákazníkům výběr z většího počtu mobilních telefonů.

Telefony Sony Ericsson podporující ActiveSync nabízejí uživatelům neustálý přístup k e-mailu bez ohledu na to, zda jsou v kanceláři nebo na cestách. Bezpečnost veškerých dat i v případě odcizení nebo ztráty přístroje je zaručena možností vzdáleného odstranění e-mailů, kontaktů a dalších položek včetně nastavení uživatelského účtu.

Exchange ActiveSync zatím podporují přístroje Sony Ericsson vybavené otevřeným operačním systémem (P990i, M600i, W950i, nedávno oznámený model P1i a dnes představený Walkman mobil W960i) a vybrané telefony (nedávno oznámené véčko Z750i a dnes představené modely K850i a W910i). Všechny tyto přístroje umožňují bezpečnou bezdrátovou synchronizaci firemních e-mailů, kalendáře a kontaktů se servery Microsoft Exchange Server 2003 SP2 a Exchange Server 2007. Exchange ActiveSync funguje v rámci všech komunikačních sítí včetně GSM, GPRS, UMTS a HSDPA.

Tiskové zprávy

Diskuse