O2 Smart Roaming

19. 6. 2007 13:28    Rubrika: Tiskové zprávy

Stejně jako každý rok přináší Telefónica O2 svým zákazníkům pro zpříjemnění zahraniční dovolené nabídku na míru šitého tarifu. Pro všechny zákazníky mobilních služeb O2 je připraven speciální roamingový tarif O2 Smart Roaming, se kterým budou moci volat až o 82 % levněji ze 14ti oblíbených prázdninových destinací.

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

Volejte jen za 9,90 Kč/min
Od 20. června 2007 mají všichni zákazníci mobilních služeb O2 možnost platit na svých cestách ve 14ti vybraných zemích za odchozí hovory pouhých 9,90 Kč/min bez DPH (11,78 Kč s DPH), což představuje až 82% snížení oproti běžným roamingovým cenám.

Ceny platí pro všechny odchozí hovory do České republiky a volání v rámci O2 Smart Roaming zóny. Uživatelé nového tarifu navíc rovněž ušetří při volání z ostatních zemí EU, kde zaplatí 25,00 Kč/min bez DPH namísto 35,00 Kč/min bez DPH.

Příchozí volání zdarma
Všichni, kdo si aktivují O2 Smart Roaming, získají každý měsíc v rámci roamingu 30 minut zdarma na příchozí hovory ve vybraných zemích. Obavy z přijímání hovorů v zahraničí však nemusí mít ani po vyčerpání volné půl hodiny. Cena bude i nadále mimořádně výhodná, a to 5,00 Kč/min bez DPH (5,95 Kč s DPH).

Žádné poplatky
K uvedené ceně nejsou účtovány žádné aktivační, paušální či spojovací poplatky. Navíc cena za volání se vztahuje na jakýkoliv čas volání a také na všechny sítě v rámci navštívené země, takže odpadá nutnost vyhledávání sítě nejvýhodnějšího operátora.

Nejoblíbenější prázdninové destinace
O2 Smart Roaming momentálně zahrnuje vyhledávané letní destinace českých turistů, jakými jsou Chorvatsko, Slovensko, Francie, Itálie, Španělsko, Kypr, Malta, Bulharsko a Řecko. Součástí nabídky jsou navíc i mimoevropské země Egypt, Tunisko, Turecko, Malajsie a Thajsko, které jsou také oblíbeným cílem mnohých cestovatelů.

Aktivace
O2 Smart Roaming si mohou všichni tarifní zákazníci i zákazníci předplacených karet aktivovat do 15. září 2007 zasláním SMS zprávy ve tvaru SMART na číslo 999111. Zákazníci, kteří si aktivují O2 Smart Roaming, budou moci využívat zvýhodněné volání i po 15. září 2007. Výhodné volání ze zahraničí tak mohou využít nejen ti, kteří plánují dovolenou v době letních prázdnin, ale také zákazníci, plánující dovolenou na podzim.

Aktivaci je možné provést také prostřednictvím zákaznické linky *11 nebo na kterékoliv značkové prodejně O2. Jedinou podmínkou pro využití této nabídky je aktivace roamingu pro volání ze zahraničí.

Přímé volání pro zákazníky předplacených karet
V nejoblíbenějších prázdninových destinacích mohou nyní téměř všichni zákazníci předplacených služeb O2 nově využívat přímé vytáčení hovoru bez nutnosti zadávat zvláštní kód. Nyní je služba postupně automaticky aktivována všem zákazníkům předplacených karet s hlasovým roamingem. Ostatní uživatelé si mohou službu aktivovat na značkových prodejnách O2 či prostřednictvím zákaznických linek. Během podzimu pak bude aktivace přímého volání dokončena u všech zákazníků předplacených služeb.

Zpětné volání prostřednictvím kódu *101*mobilní číslo # bude uživatelům předplacených karet k dispozici
i nadále. Počet zemí, ve kterých bude možno využívat přímého volání, se bude v nadcházejících měsících rozšiřovat o další často navštěvované země.

Tiskové zprávy

Diskuse