Prestigio - počítač s Blu-ray mechanikou

21. 6. 2007 15:52    Rubrika: Tiskové zprávy

Společnost Prestigio uvádí na trh nový výkonný počítač určený pro domácí uživatele – Prestigio Home. Tento počítač zaručuje opravdu vysoký výkon, a to díky využití nejnovějších technologií.

Prestigio - počítač s Blu-ray mechanikou

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

Série počítačů Prestigio Home 7 používá procesor Intel Core 2 Duo E6420. Jeho vysoký výkon ocení uživatelé jak při práci, tak při hraní nejmodernějších her nebo stahování multimédií, bez ohledu na to, kolik aplikací poběží na počítači současně. Najednou tak lze zpracovávat video soubory, fotografie či provádět antivirovou kontrolu bez pozorovatelného zpomalování systému.

Výkonný procesor Core 2 Duo skvěle doplňuje 2 GB DDR2 paměti, která je dostatečná k využití všech možností, které zákazníkovi nabízí nový operační systém Microsoft Windows Vista Home Premium, s kterým je nová sestava Prestigio dodávaná.

Série počítačů Prestigio Home 7 je dále vybavena grafickou kartou Nvidia GeForce 8600GT s 256 MB paměti a HDTV podporou. S touto kartou si na svoje přijdou i skuteční hardcore hráči, kteří si teď mohou naplno vychutnat realistické efekty a fyziku her, díky podpoře DirectX 10.

Další z moderních technologií, které Prestigio Home nabízí, je Pioneer Blu-ray combo mechanika. Díky ní si uživatelé na svém počítači vychutnají HD filmy. Tato mechanika čte disky BD-ROM, DVD-ROM, BD-R, BD-RE, DVD-R/+R, DVD-R DL/+R DL a DVD-RW/+RW. Svá data, filmy, hudbu či fotografie si navíc mohou uživatelé ukládat na prostorném 500GB Seagate Barracuda 7200 SATA disku.

Prestigio Home můžete zakoupit u Prestigio obchodních partnerů za cenu 23 500 Kč bez daně, včetně operačního systému Vista Home Premium, respektive cca 28 300 Sk.

Tiskové zprávy

Diskuse