Vodafone víkendové volání do vlastní sítě zdarma

27. 6. 2007 13:37    Rubrika: Tiskové zprávy

Až 4 víkendy po sobě mohou do vlastní sítě bezplatně volat stávající i noví majitelé předplacené Vodafone divoké karty. Stačí si jen aktivovat balíček Nonstop Víkend v období od 29.června do 31.července.

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

Vodafone připravil na toto období akční nabídku Víkendové hovory na měsíc zdarma, v rámci které všichni zákazníci s předplacenou Vodafone divokou kartou získají balíček Nonstop Víkend na 4 víkendy na vyzkoušení zdarma. Jediné, co pro to musí udělat, je si bezplatně aktivovat tento balíček prostřednictvím hlasové, internetové, SMS nebo kapesní samoobsluhy Vodafonu.

Zákazník dostane textovou zprávu s potvrzením o aktivaci a deaktivaci balíčku a nabídky. Po uplynutí 4 víkendů bude balíček Nonstop víkend automaticky deaktivován. Pokud tedy bude mít zákazník zájem využívat výhod neomezeného víkendového volání do vlastní sítě i po skončení nabídky, objedná si balíček Nonstop Víkend běžným způsobem, tentokrát již jako placený balíček na jeden víkend.

Balíček Nonstop Víkend zavedl Vodafone již v roce 2005. Standardní cena je 59,50 Kč (včetně DPH) za víkend a uživatel může celou sobotu a neděli po jeho aktivaci volat na všechna účastnická čísla v síti Vodafone zcela neomezeně. Volání v rámci balíčku se nevztahuje na čísla zařazená v Programu dvojka.

Tiskové zprávy

Diskuse