O2 - bonus k mobilnímu tarifu

28. 6. 2007 21:33    Rubrika: Tiskové zprávy

Pro všechny nové i stávající zákazníky mobilních služeb připravila společnost Telefónica O2 Czech Republic a. s. speciální nabídku v podobě bonusových balíčků. Vybírat mohou hned ze čtyř atraktivních oblastí - mobilního internetového připojení, multimediální televize O2TV, SMS zpráv nebo neomezeného volání.

"Chceme, aby si naši zákazníci sami zvolili službu, o kterou mají zájem. Právě proto jim dáváme výjimečnou možnost volby vybrat si bonus podle vlastního výběru," uvedl Simon Burckhardt, výkonný ředitel pro residenční zákazníky společnosti Telefónica O2 Czech Republic a dodává :"S bonusovými balíčky získají naši zákazníci možnost využívat jednu ze čtyř nejvíce vyhledávaných služeb zdarma či s výraznou slevou."

Noví tarifní zákazníci

Pro všechny nové tarifní zákazníky, kteří si v období od 1. 7. 2007 do 30. 9. 2007 aktivují vybraný tarif O2
a uzavřou smlouvu na 6 nebo 24 měsíců (12 měsíců v případě studentského tarifu Pohoda Simple), jsou připraveny čtyři bonusové balíčky podle jejich vlastního výběru. Ty mohou využívat v závislosti na zvoleném tarifu a délce úvazku až 1 rok zdarma nebo s výraznou slevou.

* Neomezené volání

-neomezené volání 24 hodin denně, 7 dní v týdnu na všechna mobilní čísla O2 a pevné linky v rámci ČR

* Balíček SMS zpráv

-400 SMS zdarma do všech sítí každý měsíc

* Balíček mobilního připojení

-služba O2 Internet Mobil 384 zcela zdarma

-služba O2 Internet Mobil 512 nebo O2 Internet Mobil 1024 se slevou 400 Kč měsíčně

* Balíček O2TV

-multimediální televize O2 TV Zábava nebo O2 TV Kino zdarma, resp. se slevou vztahující se na vyúčtování mobilních služeb až do výše ceny vybrané programové nabídky v závislosti na výši vyúčtování za mobilní volání

Nabídka platí jak pro nové zákazníky mobilních služeb O2, tak i pro zákazníky, přecházející
z předplacených služeb O2 nebo uživatelé, přecházející se svým číslem od konkurence. Podnikatelé a drobní živnostníci mohou navíc využívat zvolený bonusový balíček o 3 měsíce déle.

Stávající tarifní zákazníci
Z nabídky bonusových balíčků si mohou vybrat také všichni stávající tarifní zákazníci mobilních služeb O2.
Stačí pokud si v promo období aktivují vybraný tarif O2 a uzavřou smlouvu na 24 měsíců či si prodlouží smlouvu s Max verzí tarifu nebo s dotovaným telefonem.

Zákazníci předplacených služeb O2
Také pro nové uživatele předplacených služeb připravila Telefónica O2 speciální bonusové balíčky. Všichni zákazníci, kteří si v promo období od 1. 7. 2007 do 30. 9. 2007 zakoupí předplacenou O2 kartu, získají podle zvoleného tarifu měsíčně zdarma 50 volných SMS zpráv do všech sítí nebo 20 volných minut na volání na mobilní čísla O2 na území České republiky, a to až na 4 měsíce (4 x 4 týdny).