Telefónica O2 - datové limity ADSL

29. 6. 2007 08:22    Rubrika: Tiskové zprávy

Společnost Telefónica O2 Czech Republic, nejvýznamnější poskytovatel internetových služeb u nás, zvyšuje od 1. července 2007 až třikrát datové limity (FUP) novým i stávajícím zákazníkům služby O2 Internet ADSL a to zdarma. U nejběžnější služby s rychlostí 2 Mb/s se FUP zvýší z 3 GB na 10 GB za měsíc. Zvýšení platí i pro balíčky O2 Trio, O2 Duo a O2 Duo Mobil.

"Od dubna letošního roku jsme zdarma zvýšili rychlost internetu novým i stávajícím zákazníkům a to až čtyřnásobně. Nyní pokračujeme ve zlepšování služby O2 Internet ADSL a zvyšujeme tzv. datové limity a to opět zdarma. Ačkoliv původní hodnoty žádným způsobem neomezovaly naprostou většinu běžných uživatelů internetu, reagujeme na přání našich zákazníků. Internet je dnes již běžnou součástí jejich domácností a zákazníci objevují nové možnosti internetu, kromě surfování a posílání emailů již běžně stahují videa, používají webové kamery, posílají digitální fotky příbuzným. Nové rychlosti a výrazně vyšší FUP reflektují tyto potřeby našich zákazníků,"říká Andrei Torriani, výkonný ředitel pro marketing společnosti Telefónica O2 Czech Republic.
Pro nové i stávající zákazníky

Noví zákazníci nemusí čekat s pořízením služby až na červenec, navýšení proběhne jak pro nové, tak i stávající zákazníky v noci z 30. června 2007 na 1. července 2007. Vyšší FUP tak budou mít i zákazníci, kteří si O2 Internet ADSL pořídí již v červnu. Navyšování probíhá automaticky, bez nutnosti volat a službu objednávat.

Nové objemy dat:
S O2 Internet ADSL s rychlostí 2 Mb/s mohou zákazníci namísto 3 GB přenést až 10 GB dat za měsíc, což například znamená, že místo čtyřech filmů mohou nyní stáhnout až dvanáct filmů plnou rychlostí.

Služba-rychlost připojení-nová FUP-původní FUP-rychlost s FUP
O2 Internet ADSL Start - 2048/128kb/s-Bez FUP-Bez FUP-2048/128