Nokia 6267, Nokia 3500 classic a Nokia 6121 classic

29. 6. 2007 08:00    Rubrika: Tiskové zprávy

Společnost Nokia dnes, v průběhu letošního ročníku akce Nokia Connection v Singapuru, rozšířila své portfolio dostupných, prvotřídně zpracovaných mobilních telefonů pro běžné uživatele uvedením modelů Nokia 6267, Nokia 3500 classic a Nokia 6121 classic. Tyto nové telefony nabízejí celou škálu snadno použitelných funkcí a jsou navrženy pro běžné uživatele, kteří v odvětví tvoří nejširší skupinu zákazníků. Očekává se, že nové mobilní telefony budou dostupné ve třetím čtvrtletí tohoto roku.

Nokia 6267, Nokia 3500 classic a Nokia 6121 classic

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

Nokia 6267: Hlavně jednoduše. Snadno přístupná hudba, videa a fotky
Pestrá Nokia 6267 se svými speciálními tlačítky pro média a multimediální aplikace klade důraz na jednoduchost. Poslech hudby, sledování videa i prohlížení fotek je tak velice snadné. Nokia 6267 obsahuje pokročilý hudební přehrávač a nabízí vyhrazená tlačítka, která přehrávání hudby usnadňují. Zachycení různých událostí i přehrávání videoklipů a snímků rodině či přátelům je rovněž jednodušší a působivé díky nové podpoře vysokorychlostního zpracování videa a dvěma kamerám, včetně 2megapixelového snímače s bleskem a osminásobným digitálním zoomem. Nokia 6267 využívá technologii 3G pro rychlé stahování dat, prohlížení internetu a videohovory. Úhledný telefon s kompaktní rozevírací konstrukcí nabízí velkou klávesnici a displej s vysokým rozlišením, kalendář, organizér a podporuje paměťové karty až do velikosti 4 GB pro ukládání videoklipů, obrázků a hudby. Nokia 6267 disponuje vydrží až 6,5 hodiny čistého času při volání, nebo až 12,5 dne v pohotovostním režimu. Předpokládaná prodejní cena přístroje Nokia 6267 činí zhruba 240 eur bez daní a dotací.

Nokia 3500 classic: Dostupná mobilní technologie v nadčasovém designu
Zákazníkům, kteří hledají snadno použitelný, stylový, a přesto dostupný mobilní telefon, nabízí Nokia 3500 classic obvyklé funkce v nadčasovém designu. Úhledná a komfortní Nokia 3500 classic bude k dispozici v kolekci zářivých barev s poutavým zbarvením oddělovacích linek na klávesnici. Kovový rám okolo přístroje zdůrazňuje sofistikovaný design a poskytuje přístroji rovněž ochranu. Nokia 3500 classic obsahuje FM rádio, 2megapixelový snímač, má podporu pro rychlou výměnu zpráv (instant messaging) a umožňuje uložit až 2 000 telefonních kontaktů. Vydrží až 3 hodiny nepřetržitého hovoru, případně až 12 dní v pohotovostním režimu. Předpokládaná prodejní cena telefonu Nokia 3500 classic je zhruba 135 eur bez daní a dotací.

Nokia 6121 classic: Všestranný smartphone pro sítě 3G
Nokia 6121 classic, rychlý a všestranný smartphone s kompaktním designem, podporuje quadband GSM a technologii WCDMA 900/2100. Pořizování vysoce kvalitních snímků je s novým modelem rychlé a jednoduché díky integrovanému 2megapixelovému snímači se čtyřnásobným digitálním zoomem, blesku a podpoře panoramatického módu. Nokia 6121 classic navíc disponuje druhým snímačem na přední straně, který hovorům dodává ještě osobnější nádech při využití možnosti videohovorů. Nokia 6121 classic využívá technologii HSDPA pro rychlejší a snažší stahování, prohlížení internetu, streamování videa a práci s e-maily včetně příloh. Aplikace Data Transfer umožňuje zákazníkům přenést kontakty, kalendáře, fotky, videa a soubory z dřívějších modelů Nokia do nového přístroje Nokia 6121 classic. Předpokládaná prodejní Nokia 6121 classic je zhruba 260 eur bez daní a dotací.

“Představením těchto tří nových modelů rozšiřujeme svou nabídku pro běžné zákazníky, když jim poskytujeme ještě větší možnost volby s ohledem na mobilní konektivitu,” uvedl Peter Ropke, Senior Vice President divize Mobile Phones společnosti Nokia. “Ať už chtějí snímat momentky, sdílet hudbu nebo využívat internet, vždy mohou nalézt stylový telefon Nokia, který splňuje jejich potřeby.”

Tiskové zprávy

Diskuse