Dell Latitude-8482, D430

3. 7. 2007 21:08    Rubrika: Tiskové zprávy

Notebook má základní hmotnost pouhých 1,35 kg a baterie, které vydrží déle než 4,5 hodiny . Zákazníci mají na výběr z procesorů Intel® Core™, ULV s jednoduchým nebo duálním jádrem. Latitude D430 využívá stejně jako jeho předchozí model veškerý komfort, který nabízí odjimatelná Media Base s optickou mechanikou. Je to zejména jednoduchý docking a replikace portů. Notebook podporuje široké možnosti grafického rozhraní Microsoft® Windows Vista Aero™ určené k zobrazování poloprůhledných oken, třírozměrné perspektivy, bohatých textur a animací. Toto vše zákazníci uvidí na kvalitním 12,1“ WXGA displeji.

Dell Latitude-8482, D430

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění





Design, konektivita, bezpečnost a dostupnost

Notebook Latitude D430 byl vytvořen s ohledem na čtyři klíčové oblasti, odrážející požadavky mobilního zákazníka na bezpečnost, dostupnost a snadné ovládání:

• Innovative Design, který nabízí pokročilé možnosti a úrovně perzonalizace. Zákazníci tak snadno mohou svůj notebook přizpůsobit svým potřebám i finančním možnostem. K dispozici je například služba Direct Deploy společnosti Dell, která zjednodušuje správu firemní image.
• HyperConnect™, umožňuje uživatelům pracovat doslova odkudkoli prostřednictvím integrované bezdrátové technologie 802.11n . Zabudovaná technologie Dell WiFi CatcherTM umožňuje uživateli rychle najít síť i tehdy, když je notebook zavřený a vypnutý.
• Smart Security je řešení, které zahrnuje integrovanou čtečku čipových karet a otisků prstů, dále TPM 1.2 a plně šifrované pevné disky, které neztrácejí nic na svém výkonu.
• RoadReady™ je známkou kvality konstrukce. Ta je ze slitiny hořčíku a přináší rovněž nepřetržitou ochranu pevných disků Strike Zone™. To vše je podpořeno v průměru 13 000 hodinami důkladného testování.

Splnění podmínek Energy Start 4.0

Notebook Latitude D430 je dalším rozšířením produktové řady Energy Smart™ společnosti Dell, jelikož vybrané konfigurace splňují podmínky norem Energy Star 4.0 . Tato norma Agentury pro ochranu životního prostředí vyžaduje přísnější kontrolu množství energie, využívané stolními počítači a notebooky.

Maximální zjednodušení uživatelské obsluhy

Společnost Dell chce svým zákazníkům pomoci, aby zjednodušili svou IT infrastrukturu a mohli lépe využívat své zdroje pro rozvoj podnikání. Nový Latitude D430 zjednodušuje zákazníkům práci a napomáhá ji lépe organizovat. Nabízí jim cílené konzultační služby, čtyři generace shodnosti komponent a také možnost vzdálené správy prostřednictvím Dell Client Manager.

Cena a dostupnost
Notebook Latitude D430 je již k dispozici za cenu od 30 160 Kč včetně dopravy bez DPH.

Tiskové zprávy

Diskuse