GTS Novera - bezpečnosti internetového připojení

3. 7. 2007 21:07    Rubrika: Tiskové zprávy

Celonárodní telekomunikační operátor GTS Novera uvedl novou službu Novera managed office, která je určena středním a menším firmám jako komplexní řešení bezpečnosti jejich připojení k internetu. Uživatelům poskytuje funkce externího mailserveru a spolehlivou ochranu před viry, útoky hackerů, nevyžádanou poštou a dalšími riziky.

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

„Zajištění vysoké úrovně bezpečnosti vyžaduje špičkové technologie a specialisty s rozsáhlými zkušenostmi. Řada zejména menších firem ale takové zdroje nemá k dispozici. Služba Novera managed office poskytuje všechny výhody outsourcovaného řešení – zákazník získává vysokou úroveň bezpečnosti bez velkých investičních nákladů a za pravidelný měsíční poplatek. Ten je každopádně nižší, než kolik by činily náklady na zajištění stejné funkcionality interními zdroji firmy,“ říká Tomáš Budník, ředitel komerční divize společnosti GTS Novera.

Služba Novera managed office je provozována na dedikovaném serveru v datovém centru GTS Novera. Jejím základem je hardwarový firewall, doplněný antispamovým řešením s účinností přes 97 %, spyware firewallem a službami pro filtrování e-mailových příloh a obsahu internetových stránek. Ve variantě Novera managed office+ je služba doplněna o antivirové řešení založené na programu AVP Kaspersky Anti-Virus.

Služba Novera managed office je koncipována jako doplňková služba k internetovému připojení Novera internet a službě virtuální privátní sítě Novera IP VPN. Lze ji volitelně doplnit o modul Webmail pro přístup k elektronické poště přes webové rozhraní, modul Mailarchiv pro automatické vytváření archívu doručené i odeslané pošty a o VPN koncentrátor pro vzdálený přístup do podnikové sítě přes technologie VPN.

Tiskové zprávy

Diskuse