Nokia v Evropě nabízí služby mobilního tisku

3. 7. 2007 21:16    Rubrika: Tiskové zprávy

Nokia v Evropě* spouští plně integrovanou službu mobilního tisku. Tato nová služba Nokia lidem umožňuje objednat si snadno a přímo ze svého přístroje tisk snímků ve vysoké kvalitě prostřednictvím mobilních** nebo bezdrátových (WLAN) sítí. Objednané snímky si klienti mohou nechat doručit domů nebo přátelům.

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

“Pamatujete si na dobu, kdy jste se museli vydat do obchodu, aby vám vyvolali film?” ptá se Mikko Pilkama, ředitel divize Multimedia společnosti Nokia.“Nyní si můžete snímky objednat přímo ze svého zařízení Nokia Nseries a nechat si je doručit až ke dveřím – zcela bez potíží!”

Uživatelé kompatibilních multimediálních přístrojů Nokia Nseries nyní potřebují pouze jediné zařízení k zachycení snímků, jejich editaci a objednání tisku. Své oblíbené fotky také můžete nechat vytisknout na lepící štítky nebo dárkové předměty, jako jsou hrnečky, puzzle či trička, a nechat je poslat kamarádovi.

Služba mobilního tisku je v přístrojích přístupná z aplikace Galerie. Jednoduše vyberte obrázky pro tisk, vložte adresu a další požadované údaje a stiskněte „Objednat nyní“. Objednávka je poté zpracována v CeWe Color a snímky jsou doručeny na zadanou adresu.

Mezi platební metody obvykle patří kreditní karta, stejně jako další platební systémy dostupné v dané zemi. Pro přiblížení služby lidem si každý nový uživatel může objednat tisk prvních deseti snímků zdarma**.

Majitelé kompatibilních multimediálních přístrojů Nokia Nseries si mohou potřebnou aplikaci Nokia XpressPrint zdarma stáhnout přímo přes nástroj Download! ve svém zařízení**, nebo ze stránek www.nseries.com/orderprints. Služba mobilního tisku Nokia je dostupná již nyní ve většině zemí Evropy*.

* Pro seznam zemí, ve kterých je služba dostupná, prosím navštivte: www.nseries.com/orderprints
** Pro zjištění cen služeb přenosu dat kontaktujte svého mobilního operátora nebo poskytovatele služeb.

Tiskové zprávy

Diskuse