Základní deska ASUS ROG Blitz Extreme

19. 7. 2007 19:02    Rubrika: Tiskové zprávy

Společnost ASUSteK Computer Inc. (ASUS), přední dodavatel kompletních 3C řešení, přináší na trh z důvodu stále náročnějších požadavků od herních nadšenců na základní desku nový druh motherboardu - ROG Blitz Extreme. Nejmodernější technologie, jako je například Crosslinx překonávají překážky ve výkonu, zatímco revoluční systém Fusion Block dovoluje desce Blitz Extreme práci při nižších teplotách. Všechny tyto výhody dohromady poskytují hráčům lepší zážitek z hraní her a umožňují vyšší přetaktování.

Základní deska ASUS ROG Blitz Extreme

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

Technologie Crosslinx umožňuje plné využití grafického potenciálu
Základní deska ROG Blitz Extreme, určena pro extrémní hraní, je vybavena vynikající podporou grafiky včetně možnosti zapojení více GPU – což je standard pro uživatele, kteří hrají hardwarově náročné hry. Běžné základní desky Intel P35 podporují pouze linky PCIe x16 a x4, což omezuje výstupní výkon. Oproti tomu ROG Blitz Extreme je schopna využít exkluzivní technologii Crosslinx společnosti ASUS, která zahrnuje vyhrazený grafický ovladač pro optimální alokaci PCIe s duálními linkami x8. Tato rozšířená duální x8 grafika překonává problémy ve výkonu a převyšuje x16 a x4 řešení – poskytuje vyšší obnovovací frekvenci pro lepší pocit ze hry.

Lepší kontrola teploty s využitím dvoucestného chlazení
ASUS Fusion Block System pracuje s využitím důmyslného systému trubic pro odvod tepla spolu se speciálním řešením chlazení, které propojuje vodní blok s chladícím okruhem, a to bez nutnosti pořízení zvláštního vodního bloku pro chipset. Toto řešení šetří uživateli peníze a navíc snižuje provozní teploty o 47 % (v porovnání se systémem trubic pro odvod tepla bez vodního bloku). Fusion Block System je dvoucestný chladící systém založený na unikátním ROG systému teplovodních trubek, má pouze jedno zvláštní propojení k Fusion Block systému a je schopen chladit MOSFET, Northbridge & Southbridge zároveň – což hráčům umožňuje dosahovat maximálního výkonu při zachování nízkých provozních teplot jejich PC.
Série základních desek ASUS ROG Blitz přichází ve dvou verzích - ROG Blitz Formula a ROG Blitz Formula (Special Edition). Obě verze disponují technologií Crosslinx, druhá jmenovaná deska pak zahrnuje také systém Fusion Block.

Více informací o základních deskách ASUS ROG Blitz naleznete na webové stránce http://rog.asus.com

Tiskové zprávy

Diskuse