EuroCASE - iMon ultra bay

24. 7. 2007 22:20    Rubrika: Tiskové zprávy

Také Vás už několikrát napadlo, jak by bylo příjemné pustit si hudbu bez zapnutí počítače? Ovládat svého počítačového miláčka pomocí dálkového ovládače? Nyní Vám toto může dopřát firma Soundgraph Inc, která stojí u zrodu nejnovějšího modelu ovládacího systému iMon. S tímto vítaným společníkem přichází na český trh firma EuroCASE jako hlavní distributor.

EuroCASE - iMon ultra bay

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

Tento multifunkční pomocník může uživateli velmi usnadnit práci s počítačem, jako multimediálním centrem. Systém je koncipován do interního boxu pro dvě 5,25“ šachty. Většinu tohoto prostoru obsadil profesionální LCD displej, který tak zobrazí až dvojnásobné množství informací než předešlý model. Veškeré probíhající děje dokáže také iMon zobrazit v několika různých fontech písma.

Alfou omegou celého systému je možnost ovládat zařízení pomocí dálkových ovladačů, které vynikají operační vzdáleností až 15 metrů. Kapacita infračerveného přijímače (38 KHz) je schopná pojmout signál nejen z dálkového ovladače, tzv. „iMON PADU“, ale i z klasického ovladače MCE a pro úplné fajnšmekry i z klávesnice. Samozřejmě nechybí i dvě knoflíková tlačítka umístěná přímo na zařízení, aby jste měli funkce iMonu bezpečně pod kontrolou.

Podstatným prvkem celého systému je příjemně podsvícený LCD displej, který neurazí i toho nejnáročnějšího uživatele. Mezi hlavní funkce displeje patří : grafický equalizér, systémové info, info o médiích, kontrola e-mailů, zpravodajství, světoví čas a v neposlední řadě i počasí. Abychom ale nezůstali pouze u displeje, zmíníme i další podstatnou funkci celého systému a to možnost dopředu plánování startu počítače. Tuto funkci jistě ocení řada nedočkavců.

Díky všem těmto výhodám se iMon Ultra Bay bezpochyby stane nezbytnou součástí vašeho počítače. Vybrat si můžete ze dvou barevných provedení, a to černé nebo stříbrné. Všechny funkce IMonu řídí bezchybný software, který je navíc kompletně v českém jazyce. Podporovaný operační systém určitě také uspokojí většinu příznivců. Nabízí se : Windows 98, ME, 2000, XP a VISTA.

Pro více informací: www.eurocase.cz

Tiskové zprávy

Diskuse