HDD rámečky od firmy VIZO

25. 7. 2007 20:09    Rubrika: Tiskové zprávy

Společnost VIZO Technology patří mezi přední světové výrobce počítačových periferií se zaměřením na chlazení a paměťová média. Mezi hlavní produkty firmy patří prvky chlazení pro jednotlivé komponenty PC, externí i interní zařízení pro čtení multimediálních paměťových karet, multiUSB porty a zejména externí rámečky pro pevné disky, jejich výhradním dovozcem do České Republiky se stala firma PARTIS s.r.o. Přes velkou expanzi flash disků v posledních letech je občas zapotřebí přenášet větší množství dat a k tomuto účelu vám mohou posloužit právě přenosné rámečky, do nichž můžete zapojit jak 2,5“ tak 3,5“ pevné disky IDE i SATA. Pojďme se podívat na vybrané modely, které jsou v nabídce pro český trh.

HDD rámečky od firmy VIZO

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

Milano MIP-100 představuje přenosný rám a multimediální přehrávač pro 3,5“ IDE disky. Je vybaven výkonným USB2.0 rozhraním a technologií HDTV. Stačí si na hard disk nahrát film (zařízení podporuje formáty JPEG/MP3/WMA/OGG, MPEG1/2/4 a Divx), zapojit ho a po spojení s televizí si můžete vychutnat film naplno. Samozřejmostí pro podobné zařízení je dálkový ovladač pro maximální pohodlí. Dalším modelem je VIZO Luxon LUX-350SA. Jedná se o střední variantu pro 3,5“ IDE i SATA pevné disky. Díky hliníkové konstrukci je odolnější proti tepelné zátěži. Podporuje USB2.0 a k dostání bude v černém lesklém provedení.

Pro maloformátové 2,5“ disky máte k dispozici řešení SHUTTLE SHE-250 nebo SHE-250SA. První verze je určena pro IDE disky, zatímco druhá pro rozhraní SATA. Oba modely mají hliníkovou konstrukci a led diodu indikující práci pevného disku. Všechny zmíněné modely jsou k dostání v podařeném retailovém balení s potřebnou výbavou, manuály i kabeláží potřebnou pro připojení zmíněných formátů. Na stránkách www.eurocase.cz najdete detailní popis dovážených modelů.

Tiskové zprávy

Diskuse