Vodafone - levné volání do Vietnamu

26. 7. 2007 18:43    Rubrika: Tiskové zprávy

Vodafone prodlužuje napořád promo akci levnějšího volání do Vietnamu

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

Vodafone ČR od 1. srpna 2007 zlevňuje volání do Vietnamu natrvalo. Navazuje tak na úspěšnou promoakci, která proběhla v období od 19.4.2007 do 31.7.2007. Z původní sazby 15,47 Kč včetně DPH za minutu klesla cena hovorného do Vietnamu zhruba o 46% na 8,33 Kč včetně DPH.

„Podle oficiálních statistik je vietnamská komunita třetí nejpočetnější v České republice. Naše promoakce byla velmi úspěšná, počet hovorů do Vietnamu během téměř 3 a půl měsíců narostl více než dvojnásobně,“ říká ředitelka pro cenovou politiku Vodafonu ČR Tanja Reineke a dodává: „I proto jsme se rozhodli vyjít vstříc potřebám našich zákazníků a nabídnout jim sníženou minutovou sazbu pro volání do této destinace.“

Sleva se týká jak majitelů předplacených karet tak i tarifních zákazníků s výjimkou tarifů Slyším vás a Dohoda s Vodafonem. Promítne se i do sazeb pro volání do Vietnamu ze všech destinací, kde je dostupný Vodafone Passport. Z těchto zemí zaplatí zákazník volající do Vietnamu spojovací poplatek 22 Kč při první minutě a dále volá za stejnou sazbu jako doma, tedy za 8,33 Kč včetně DPH.

Tiskové zprávy

Diskuse