NETGEAR ProSafe - celoživotní záruka

27. 7. 2007 14:22    Rubrika: Tiskové zprávy

NETGEAR® poskytuje k síťovým řešením podnikové třídy ProSafe® záruku na hardware po celou dobu životnosti

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

Záruka na hardware NETGEAR po celou dobu životnosti je platná pro všechny současné přepínače, firewally a bezdrátové přístupové body ProSafe

Společnost NETGEAR®, Inc. (Nasdaq: NTGR), světový dodavatel technologicky vyspělých značkových síťových zařízení, nyní ke své řadě síťových řešení podnikové třídy ProSafe poskytuje záruku na hardware po celou dobu životnosti. Tímto definitivním prohlášením o mimořádné kvalitě a spolehlivosti svých přepínačů, bezpečnostních a bezdrátových produktů ProSafe nabízí NETGEAR malým a středním firmám spolehlivý provoz zcela bez starostí.

Produkty NETGEAR ProSafe prodané po celém světě od 1. května 2007 jsou kryty novou zárukou na hardware po celou dobu životnosti, jež zaručuje výměnu hardwaru včetně porouchaných větráčků a interních zdrojů napájení po celou dobu, kdy výrobek vlastní původní zákazník. Nová záruka platí pro celou produktovou řadu ProSafe včetně řízených přepínačů druhé a třetí vrstvy, přepínačů Smart Switch, neřízených přepínačů, pevných a bezdrátových VPN firewallů, VPN bran, SSL VPN koncentrátorů a bezdrátových přístupových bodů.

„Funkčnost, hodnota a jednoduché ovládání jsou sice kritické aspekty, které při výběru síťových řešení pro naše klienty bereme v úvahu, ale kvalita programu technické podpory a záruky poskytované výrobcem je zřejmě ještě důležitější,“ vysvětluje Nathan Rockhold, prezident společnosti R Cubed Technologies. „Zákazníci se na nás obracejí, abychom jim zajistili síťová řešení, která splní jejich současné potřeby a zároveň jim poskytnou škálovatelnost pro budoucí rozšiřování sítě. Vědomí ochrany investic do hardwaru síťové infrastruktury ohromně přispěje k uzavření obchodu a neexistuje lepší ochrana než záruka po celou dobu životnosti. Tento nový program záruky po celou dobu životnosti nepochybně udělá z produktů NETGEAR oblíbené řešení našich klientů.“

„NETGEAR díky odhodlání poskytovat inovativní, cenově dostupná a funkčně bohatá síťová řešení, jež vyhovují specifickým a náročným potřebám rychle rostoucích firem, zaznamenává výrazné úspěchy a v segmentu malých a středních firem si vybudoval silnou pozici,“ vysvětluje Vivek Pathela, viceprezident marketingu produktů společnosti NETGEAR. „Inovativní produkty NETGEAR, jako jsou stohovatelné přepínače Smart Switch, přepínače s napájením po ethernetu, SSL koncentrátory a bezdrátové přístupové body podnikové třídy volí pro své sítě čím dál více podniků. Přestože naše produkty patří mezi nejspolehlivější na trhu, nový program záruky po celou dobu životnosti dává uživatelům jistotu, že mohou z produktů NETGEAR postavit infrastrukturu, která nejen podpoří budoucí růst, ale zároveň zaručí ochranu investic po celou dobu životnosti.“

Podrobnější informace o programu záruky na hardware NETGEAR po celou dobu životnosti včetně úplného seznamu produktů krytých touto zárukou najdete na webu: www.netgear.com/warranty.

Podcast s dalšími informacemi o programu záruky na hardware NETGEAR po celou dobu životnosti najdete zde: www.podtech.net/home/podtech/2851/netgear-announces-new-lifetime-warranty.
Nová záruka na hardware po celou dobu životnosti je výměnný program výlučně pro hardware, který se vztahuje na produkty ProSafe dodané po 1. květnu 2007. Všechny produkty prodané před 1. květnem 2007 budou kryty dřívějším programem záruky na hardware.

Produkty ProSafe jsou k dispozici u autorizovaných distributorů (v ČR AT Computers, e\xB4D System Czech a Abacus, v SR BGS Levi).

Tiskové zprávy

Diskuse