SONY VAIO CR - více než notebook

30. 7. 2007 16:24    Rubrika: Tiskové zprávy

R jako Reálný čas, odolný a úctyhodný

SONY VAIO CR - více než  notebook

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění



Sony uvádí na český trh řadu VAIO CR - dokonalé přenosné společníky generace MySpace™ – hudba, fotografie, video a chat kdykoliv si vzpomenete. Co všechno přináší?

- S řadou VAIO CR se můžete bavit kdekoli právě jste - v baru, v parku, na zahradě nebo třeba ve vlaku.
- Nová řada nabízí elegantně bílé notebooky VAIO pro ty, kdož požadují netradiční design a pětihvězdičkovou funkční výbavu a výkon.
- Nejnovější řada VAIO CR podporuje dlouhodobou vizi SONY - dokonalé sladění funkcí, stylu a zábavy, kdy notebooky fungují tak skvěle, jak skvěle vypadají, příjemně se používají a přitom jsou ještě skutečným módním doplňkem.
- VAIO CR je více než jen notebook – přesvědčte se sami – VAIO CR je jiný způsob života

C jako Cool – R jako Revered (úctyhodný)
Řada Sony VAIO představuje notebooky malých rozměrů, které jsou přitom nabité množstvím úžasných funkcí! Ve světě notebooků představuje VAIO nový „urban“ styl kombinovaný s „chic“ designem, čímž vzniká moderní a vzrušující barevná kolekce, navržená nejlepšími designéry. Pro moderního uživatele nabízí vše, co si je jen možné od notebooku přát.

Vyberte si barvu, která dokonale vyjádří váš osobní styl:

- Zářivě rudá s černou vnitřní stranou, pro ty, kdo chtějí, aby se kolemjdoucí podívali dvakrát…
- Indigo modrá - trefa do trendu tento notebook je v módní barvě letošní sezóny…
- Čistě bílá – sněhobílá elegance a klasický vzhled (v nabídce pro Českou republiku!).
- Luxusní růžová – měkký a zářivý vzhled díky kombinaci tří odstínů růžové.*

*dostupnost barev se dle jednotlivých zemí může lišit

Celý povrch řady VAIO CR je dokonale lesklý a každý notebook je díky němu skutečnou mistrovskou ukázkou designu. Díky speciálním stylovým prvkům, jako jsou hladce zaoblené okraje a výrazné světelné efekty, se zaručeně neztratíte v davu. Jak byly tyto efekty stvořeny? Sony VAIO drží krok s posledními novinkami v oblasti technologie notebooků, a tak byl vytvořen vícevrstvý povrch, který je nejen módní a lesklý, ale současně i dostatečně odolný, aby byla chráněna klávesnice a LCD displej.

Pokud jste styloví a máte rádi i příslušenství řešené ve stejném designu jako notebook, buďte připraveni na novou nabídku VAIO tašek, pouzder a jiného příslušenství pro notebooky řady CR. Máte možnost si vybrat z několika druhů mimo jiné i např. z dílny známé italské designové značky Mandarina Duck.

C jako Companionship (přátelský) – R jako Rugged (odolný)
S řadou VAIO CR budete mít váš vlastní svět multimedií a zábavy stále s sebou. Nová funkce Click&Play umožňuje přímé vyvolání uložených médií a přehrávání DVD z jediné obrazovky jedním klepnutím. Funkce Click&Play je přímo zabudovanou součástí počítače, takže není nutno spouštět Windows a přehrávání hudby nebo zobrazování fotografií tak mohou začít okamžitě, bez čekání.

Díky odolnému krytu je notebook snadno přenosný – a že jde o notebook, se kterým chcete být vidět, ať jdete kamkoli, je přece jasné! Své oblíbené klipy z YouTube™ můžete přehrávat ostatním třeba na terase baru, procházet si fotoalbum ve vlaku a poslouchat nejnovější hity z připojeného přehrávače CD nebo MP3 s přáteli v parku.

C jako Creative (kreativní) – R jako Realtime (v reálném čase)
Řada VAIO CR představuje dokonalý multimediální notebook pro ty, kteří se chtějí bavit a sdílet svůj svět s přáteli na celém světě. Video přenosy a fotografie vytvoříte stiskem jediného tlačítka. Pomůže vám zabudovaná kamera s vysokým rozlišením a zvuková výbava, se kterou vás nikdo nepřeslechne. Pokud máte rádi online blogy a chat, pomůže vám jednoduché rozhraní. A pokud jste doma, můžete notebook propojit s TV a hrát hry nebo přehrávat DVD na velké obrazovce.

Řada VAIO CR je u vybraných prodejců k dispozici od konce července a pouzdro Mandarina Duck bude v prodeji v srpnu. Navštivte web Sony Czech – VAIO pro získání více informací – www.sony.cz/VAIOCR.

Tiskové zprávy

Diskuse