1188 - ´Záchranáři v moři čísel´

30. 7. 2007 11:20    Rubrika: Tiskové zprávy

Celý srpen budou hlídky 1188 zachraňovat všechny, kdo se topí v moři čísel a informací. Na koupalištích, v aquaparcích i v kempech po celé republice ochotně poradí kam za zábavou, kde vyhledat pomoc v případě štípnutí vosou, zkrátka poradí, jak se rychle dostat k informacím, které ulehčí a zpříjemní dovolenou.

1188 - ´Záchranáři v moři čísel´

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

Promotéři vám v místě vaší dovolené zjistí programy a otevírací dobu kin, jaké jsou v okolí hrady a zámky (otevírací doba, základní info a zajímavosti), informace o půjčovnách (kol, lodí, šlapadel, sportovních potřeb), kde je nejbližší zdravotní středisko, obchodní dům, bankomat, čerpací stanice, dají vám tipy na zajímavé kulturní akce nebo výlety v okolí.

Všichni si navíc budou moci vyzkoušet volání na 1188 z mobilních telefonů, které budou mít hlídky k dispozici.

Promotéry rozhodně nepřehlédnete – kromě oblečení pobřežní hlídky ve stylu Davida Hasselhoffa budou mít i velký terénní vůz Nissan Navara, na jehož konstrukci bude umístěn surf a na střeše maják s číslem 1188. Těšit se na ně můžete třeba na koupališti v Klatovech, v kempech na Lipně, v mosteckém aquaparku a v řadě dalších míst v různých regionech.

Tiskové zprávy

Diskuse