Vodafone - nové tarify

1. 8. 2007 14:18    Rubrika: Tiskové zprávy

Vodafone všem snižuje ceny u Nabitých tarifů

Dnešním dnem získávají automaticky všichni stávající i noví zákazníci Nabitých tarifů za své peníze více SMS a minut na volání. A to napořád. Vodafone totiž snižuje minutovou cenu za volání u všech těchto tarifů. Vodafone dále zjednodušuje a zlevňuje také svůj neomezený datový tarif Připojení na dlouho, u kterého se cena za neomezené přenášení dat sníží o 200 Kč včetně DPH měsíčně.

Navíc dochází ke změně názvů. „V souvislosti s komunikací konečných cen s DPH, jsme změnili i názvy současných tarifů,“ vysvětluje Chris Robbins, viceprezident pro marketing Vodafonu. „Zákazník má právo znát přesnou částku, kterou zaplatí, proto jsme do názvu tarifu již zahrnuli i daň z přidané hodnoty.“

Změna názvů Nabitých tarifů

Název tarifu před 1.8.2007 - paušál s DPH před 1.8.2007
Nabito 100 - 119 Kč
Nabito 300 - 357 Kč
Nabito 600 - 714 Kč
Nabito 1 000 - 1 190 Kč
Nabito 1 800 - 2 142 Kč

Název tarifu po 1.8.2007 - paušál s DPH po 1.8.2007
Nabito 119 - 119 Kč
Nabito 350 - 350 Kč
Nabito 700 - 700 Kč
Nabito 1 150 - 1 150 Kč
Nabito 2 100 - 2 100 Kč

Snížení minutové ceny za volání

Tarif - Volné minuty po 1.8.2007
Nabito 119 - 19
Nabito 350 - 70
Nabito 700 - 175
Nabito 1150 - 338
Nabito 2100 - 700
Všechny ceny jsou včetně 19% DPH.

Zákazníkovi se automaticky nejen sníží minutová cena za volání do všech sítí v České republice, ale dojde i ke zlevnění v měsíčním paušálu. „Mírné dodatečné zlevnění měsíčního poplatku s DPH bylo docíleno zaokrouhlením konečné částky tak, abychom byli co nejvíce fér k zákazníkovi. Férovost potvrzuje také fakt, že jako jediný operátor účtujeme u kreditních tarifů po 1. minutě po sekundách,“ dodává Chris Robbins.
Cena SMS se nemění a je stále za 1,19 Kč včetně DPH.

Vodafone od 1. srpna také zjednodušuje a zlevňuje svůj neomezený datový tarif „Připojení na dlouho“. Uživatelé mohou přenášet neomezený objem dat, za což zaplatí 750 Kč měsíčně včetně DPH. Ve srovnání s původní cenou je sazba o 200 Kč včetně DPH měsíčně nižší. V případě, že zákazníci přenesou méně než 45 MB, zaplatí pouze za přenesená data, podle příslušné datové zóny (viz tabulka). Nemusí tudíž platit žádné další poplatky za služby, které nepoužívají.

Od 1. srpna vylepšuje Vodafone také nabídku Doporuč a získej. Od 150 Kč do 2 000 Kč na služby Vodafonu získá totiž každý jeho zákazník, který od 1. srpna doporučí a přivede svého známého k Vodafonu. Stejnou částku na pokrytí služeb získá také doporučený. Tarifní zákazníci si budou navíc mezi sebou (doporučujícím a doporučeným) posílat textové zprávy po dobu 1 roku zdarma.

Co tedy Vodafone v rámci tarifů Nabito nabízí?:
1. více volných minut na volání v rámci každého Nabitého tarifu za stejnou cenu
2. od 1.srpna nejvýhodnější kreditní tarify na českém trhu
3. jediný operátor v ČR, který u kreditních tarifů účtuje po 1.minutě po vteřinách
4. komunikace všech cen s DPH
5. žádné písemné smlouvy a omezující podmínky
6. transparentní nabídka
7. stejná sazba za volání do všech sítí v České republice
8. SMS jen za 1,19 Kč včetně DPH u všech tarifů
9. telefon za zvýhodněnou cenu
10. za doporučení nového zákazníka možnost získání od 150 Kč do 2 000 Kč na služby

Více informací na www.nabitetarify.cz.