Siemens Gigaset SL370 - bezšňůrový telefon

Siemens Home and Office Communication Devices

Siemens Gigaset SL370 - bezšňůrový telefon

Siemens představuje nejmenší a nejlehčí Gigaset na světě - Gigaset SL370

Společnost Siemens Home and Office Communication Devices vstupuje do nové éry s novým bezšňůrovým telefonem – Gigaset SL370. Nejnovější model od firmy Siemens je nejmenším a nejlepším telefonem Gigaset na světě a kombinuje vynikající technologii a elegantní vzhled za který také získal ocenění iF Design. Ke stažení na internetu je nový software Gigaset QuickSync*, který automaticky synchronizuje kontakty mezi sluchátkem a PC. Podpora technologie Bluetooth navíc uživatelům dovoluje připojit telefon k náhlavní soupravě Bluetooth nebo počítači.

Telefon Gigaset SL370 je se svou délkou 114 mm, šířkou 46,5 mm a tloušťkou 22,6 mm nejmenším bezšňůrovým telefonem v portfoliu Gigaset, a proto je ideálním věrným společníkem v domácnosti. Uvnitř atraktivně navrženého sluchátka se nachází spousta prvotřídní technologie. Bluetooth již není rezervován výhradně pro uživatele mobilních telefonů: model Gigaset SL370 nabízí handsfree bezšňůrovou telefonii s použitím náhlavní soupravy Bluetooth.

Nový software Siemens Gigaset QuickSync automaticky synchronizuje kontakty mezi sluchátkem a PC a je kompatibilní s programy Microsoft® Outlook® 2003, Outlook Express a Windows Vista™. Umožňuje uživatelům rychle a snadno přenést data, například obrázkový CLIP nebo šetřiče displeje, jednoduše se instaluje a snadno ovládá. Kontaktní údaje lze přenést jako tzv. vCard, kapacita je až pro 250 adres včetně tří telefonních čísel, e-mailové adresy a narozenin kontaktu. Obrázkový CLIP umožňuje přiřadit kontaktům obrázky, a tak lze na velkém barevném displeji s vysokým rozlišením zobrazit fotografie známých volajících.

Co se týče funkčnosti je kombinované grafické a textové menu modelu Gigaset SL370 jednoduše ovladatelné díky pohodlnému pětisměrnému navigačnímu tlačítku. Mezi bohatými funkcemi telefonu nechybí praktické handsfree, vibrační alarm, SMS, polyfonní vyzváněcí tóny a organizér včetně kalendáře. Uživatelé, kteří chtějí mít doma více telefonů, mohou navíc k jedné základně připojit až šest sluchátek.

Vynikající vzhled modelu Gigaset SL370 byl již oceněn: telefon ještě před svým uvedením získal cenu iF Design! Vedle povrchu sluchátka v provedení chromové metalízy a matné černě je k dispozici také samostatná chromová nabíječka, která umožňuje Gigaset SL370 umístit kdekoli v domácnosti.

Telefon Gigaset SL370 je nyní již nabízen na českém trhu u distributorů Fast ČR, ISC Communication Czech, Micos a Setos. Doporučená koncová cena telefonu je 3990,- Kč s DPH. Sluchátka Gigaset SL37H včetně nabíječky jsou již také v prodeji.

* pouze v anglické a německé verzi ke stažení na http://www.siemens.com/gigaset.