Nintendo Wii-Trauma Center - chirurgický simulátor

7. 8. 2007 21:07    Rubrika: Tiskové zprávy

Staňte se chirurgem s Wii

Nintendo Wii-Trauma Center -  chirurgický simulátor

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

Všichni Nintendo fanoušci jsou opět povoláváni na nemocniční příjem, protože jsou potřeba jejich šikovné chirurgické ruce! V pátek 10. srpna 2007 totiž vychází první chirurgický simulátor pro Wii – Trauma Center: Second Opinion. V reálné simulaci nemocničního prostředí a operativních výkonů budete mít jedinečnou příležitost zjistit, zda ovládáte zacházení s virtuálním skalpelem nebo zda udržíte chladnou hlavu i když jste pod velkým tlakem. Stejně jako v předchozím díle Trauma Center: Under the Knife pro přenosné Nintendo DS bude i zde vaším úkolem provádět komplikované chirurgické operace a zachraňovat tak pacientům život. Bezdrátový ovladač Wii Remote se ovšem postará o dosud nepoznanou hloubku hraní, protože umožňuje ovládání hry prostřednictvím přirozených pohybů rukou a slouží tak jako optimální operační náčiní.

Děj Trauma center: Second Opinion začíná v Hope Clinic, kde se opět shledáte s mladým lékařským asistentem Derekem Stilesem a seznámí se i s jeho novou kolegyní Dr. Nazomi Weaverovou. Oba zoufale bojují proti smrtící nemoci GUILT (Gangliert Utrophin-Immun-Latenz-Toxin), která byla rozšířena jednou teroristickou skupinou…

Při hraní se ovšem nevyužívá pouze Wii Remote, ale i Nunchuk ovladač. Díky ovládání oběma rukama se hra maximálně přibližuje realitě a stává se velmi napínavou. Při operaci budete mít k dispozici více než tucet rozdílných nástrojů, od injekcí a laserů po skalpely a defibrilátory. Mladí lékaři, do jejichž role můžete vklouznout, disponují vždy zcela jedinečnými schopnostmi a léčitelskými metodami. Také tyto schopnosti se dají strategicky využít.

Ať si vyberete jakýkoli stupeň obtížnosti, postará se hra Trauma Center: Second Opinion v každém případě o zdravou herní zábavu.

Cena Trauma Center: Second Opinion: 1499 Kč
Cena herní konzole Wii: 7990 Kč
Datum uvedení na trh: 10. srpna 2007

Tiskové zprávy

Diskuse