Prestigio Data Safe a Pocket Drive - externí disky

7. 8. 2007 11:47    Rubrika: Tiskové zprávy

Nové verze stylových přenosných disků Prestigio

Prestigio Data Safe a Pocket Drive - externí disky

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

Společnost Prestigio uvedla na český a slovenský trh nové verze populárních externích disků Data Safe a Pocket Drive. Oba změnily design a přinášejí řadu technologických vylepšení. Disky jsou již nyní v prodeji prostřednictvím obchodních partnerů Prestigio.

Prestigio Data Safe I je nástupcem původního Prestigio Data Safe, který obdržel řadu ocenění a získal si velkou oblibu. Kromě stylového provedení patří k jeho přednostem vysoká kvalita a příznivá cena. Dodává se s 2,5“ SATA pevným diskem, v kapacitách od 40 do 200 GB. Práce s Prestigio Data Safe I je snadná a pohodlná. Stačí ho připojit pomocí přiloženého USB kabelu k jakémukoliv počítači a je okamžitě připraven. Není třeba instalovat žádný ovládací software. USB kabel se současně postará o napájení, a tak nepotřebujete žádný externí zdroj.

Další novinkou v nabídce společnosti Prestigio je externí disk Pocket Drive II. Stejně jako jeho předchůdce nabízí tenký profil a nízkou hmotnost. Přesto je pouzdro dostatečně pevné, aby dobře ochránilo 1,8“ mobilní PATA pevný disk. Díky svým malým rozměrům (62 x 101 x 12 mm) a nízké hmotnosti (110 g) najde uplatnění zejména u uživatelů, kteří potřebují mít svá data neustále po ruce.

„Pocket Drive II není pouze dalším z řady přenosných disků. Podle mého názoru by měl takto vypadat každý přenosný disk a parametry jako tenké a lehké provedení, vysoká kapacita, robustní design a napájení pomocí USB by měly patřit ke standardu. Nová verze Pocket Drivu se bez problému vejde do kapsy u košile a přitom nabízí dostatečnou kapacitu pro uchování důležitých dat, které je tak možno mít neustále k dispozici,“ řekl při uvedení disku na trh Martin Zeman, Sales & Marketing Director Prestigio CEE.

Tiskové zprávy

Diskuse