Nokia Prism - nová kolekce mobilů

9. 8. 2007 16:39    Rubrika: Tiskové zprávy

Nová kolekce Nokia Prism: progresivní design vyjadřující váš osobní styl

Nokia Prism - nová kolekce mobilů

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

Společnost Nokia představila novou kolekci Prism, nejnovější řadu mobilních telefonů určenou zákazníkům, kterým záleží na stylu. Kolekci Prism zastupují modely Nokia 7900 Prism a Nokia 7500 Prism, které spojují důraz na styl se špičkovou technologií současnosti. Nové přístroje se na trhu objeví ve třetím čtvrtletí roku 2007 za odhadovanou prodejní cenu 400 Euro za Nokia 7900 Prism a 210 Euro za Nokia 7500 Prism bez daní a dotací.

Kolekce Nokia Prism upoutá nejmodernějšími barvami, materiály a grafikou. Nezaměnitelný, diamantově vybroušený design je založen na ostré linii úhlů, geometrických vzorech a živých barvách odrážejících světlo, a zaručuje výjimečnost kolekce Prism mezi ostatními přístroji na trhu.

Nokia 7900 Prism

Jako protiklad elegantního, lékořicově černého předního krytu působí eloxovaný aluminiový zadní kryt s raženým reliéfem a laserovým leptáním v nezaměnitelném, diamantově vybroušeném stylu kolekce Nokia Prism. Design přístroje zdůrazňuje Organic LED displej, který podporuje až 16 milionů barev a je vybaven spořiči displeje, graficky zaměřenými na světlo. Nokia 7900 Prism dále nabízí „živou tapetu“ která se nenápadně mění v průběhu dne s ubíhajícím časem, stavem baterie a úrovní signálu, takže každý pohled na displej je jedinečný.

Pro širší možnosti přizpůsobení telefonu vlastnímu stylu nabízí Nokia 7900 Prism výběr z galerie 49 barev podsvícení displeje. Zvolená barva pak prosvětluje nejen LED displej, ale i grafiku klávesnice. Zmeškané hovory a příchozí zprávy indikují světélka vyzařující z horní strany přístroje.

Nokia 7900 Prism nabízí dvoupásmovou technologii 3G pro rychlé a snadné stahování a prohlížení internetu a čtyřpásmové GSM pokrytí, zajišťující fungování na celém světě. Kromě 2 megapixelového fotoaparátu je Nokia 7900 Prism vybavena 1 GB vnitřní paměti, která umožňuje uložit spousty fotek, videoklipů, kontaktů a dalších obsahů.

Nokia 7500 Prism

Nokia 7500 Prism je nepředvídatelným sourozencem modelu Nokia 7900 Prism. Hladký a lesklý černý kryt Nokia 7500 Prism prosvětlují jasné, měnivé barevné akcenty. Přístroj Nokia 7500 Prism má 2 megapixelový fotoaparát, umí nahrávat video ve vysoké kvalitě, vydrží přehrávat hudbu až 6 hodin a umožňuje uložit až 1500 skladeb na 2GB přídavnou paměťovou kartu.

Tiskové zprávy

Diskuse