Skullcandy - nepřehlédnutelná sluchátka

9. 8. 2007 22:14    Rubrika: Tiskové zprávy

Švédský výrobce velmi kvalitních a nepřehlédnutelných sluchátek Skullcandy nejenom pro freestyle sporty je vyhledán i mezi celebritami.

Skullcandy - nepřehlédnutelná sluchátka

Fotografie kolébajícího se drsňáka Snoop Dogga z Hip Hop Weekly Magazine odhaluje Snoop Dogga, jak si užívá modelu Skullcrusher s bateriemi poháněným subwooferem. Tohoto ostrého rapera jistě mají v paměti i čeští fanoušci, protože před několika týdny navštívil Prahu a představil se jí v mimořádné formě na koncertě v SAZKA ARÉNĚ. A co na to samotní tvůrci: „Nejsme kouzelníci, ale vypadá to, že naše sluchátka sou dost „hustý“ aby je i nosil i Snoop“.

Věčně vysmátý Samuel L. Jackson aneb pan J byl vyfocen na letošním Sundance Film festivalu, kde si vyzkoušel taktéž sluchátka Skullcrusher. Nu a podle a podle toho, kolikrát pronesl, že jsou prostě „hustej úlet“, vypadá že ho zvuk opravdu baví.

Model Skullcrusher stojí v e-shopu jen za 1890 Kč - prolink
Elektroniku značky Skullcandy můžete zakoupit v elektronické e-shopu www.topcd.cz (hledej heslo Skullcandy) a v síti kamenných obchodů GAME SHOP, které se nachází po celé ČR ve velkých nákupních centrech. V nejbližších měsících by se měl prodej této značky rozšířit i do snow a skate shopů.
Skullcandy je mladá značka, založená na začátku roku 2003, přinášející svěží vítr na pole spotřební elektroniky a audio techniky, které po léta dominovaly zavedené společnosti. Neotřelý design inspirovaný freestyle sporty a parta nadšených sportovců to je Skullcandy. Nejznámější postavou, jež reprezentuje značku a aktivně se podílí na designu a vývoji sluchátek je snowboardová legenda Terje Haakonsen. Jeho vlastní model sluchátek se jmenuje Terje NINE. Kromě tohoto modelu nabízí Skullcandy ucelenou řadu sluchátek od modelu Skull Crusher se zesílenými basy, až po sluchátka s potlačením okolního hluku a speciální model pro DJs. Více na www.skullcandy.eu