ASUS P5K Premium s O.C King

14. 8. 2007 13:55    Rubrika: Tiskové zprávy

Systémy s vodním chlazením umožňující značné přetaktování

ASUS P5K Premium s O.C King

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

Základní deska ASUS P5K Premium s O.C King umožňuje zvýšení rychlosti až o 100 %

ASUSTeK Computer Inc. (ASUS), přední dodavatel kompletních 3C řešení, uvádí na trh u příležitosti oslav svého 18. výročí založení speciální Black Pearl edice 3. generaci základních desek P5K Premium. Tato nová základní deska podporuje chipsety Intel® Core™2 Extreme / Core™2 Quad /Core™2 Duo a využívá speciálně navržených technologií, umožňujících přetaktování až o 100 % s použitím systémů vodního chlazení. Základní deska P5K Premium přichází také se zabudovanou nativní podporou pro DDR2 1066 s možnostmi přetaktování až na DDR2 1400. Umožňuje taktéž nižší provozní teploty, rozšířené 8kanálové HD Audio se zabudovaným AI Audio 2 a spoustou dalších pokrokových nástrojů.

Masivní přetaktování s O.C King
Základní deska P5K Premium je speciálně navržena pro systémy s vodním chlazením. Při použití vodního chlazení umožňuje uživatelům užít si zvýšené rychlosti přetaktování až o 100 %, přičemž je schopna udržet teplotu o 40 °C nižší, než je tomu při ostatních způsobech chlazení. Tato základní deska také standardně podporuje DDR2 1066, což zvyšuje její kompatibilitu. S pomocí exkluzivní technologie Super Memspeed společnosti ASUS umožňuje automatické navýšení rychlosti operační paměti až o 75 %, až do DDR2 1400 MHz. Tato deska je také schopná nabídnout uživatelům stabilní výkon procesoru se současným 30% snížením kolísání výkonu při velkém vytížení. Vylepšení zaznamenal také přenos signálu, který díky nízkým přeslechům umožňuje dosažení ještě vyšších rychlostí.

AI Audio 2
Základní deska P5K Premium dále přináší zabudované AI Audio 2, které je charakteristické technologií Sonic Focus Technology. Tato technologie, navržená speciálně pro prostředí Windows Vista, dovoluje uživatelům vychutnat si výrazný a čistý zvuk přímo z reproduktorů jejich domácí soupravy. Sonic Focus Technology je schopna obnovit a vylepšit čistotu a kvalitu komprimovaného zvuku (až 8 kanálů) při sledování filmů, poslechu hudby či při hraní her. Navíc přináší uživatelům jak možnost stereo, tak rozkladu zvuku do více kanálů. To vytváří realistický prostorový zvuk během přehrávání jakýchkoliv multimedií nebo hraní her. Další skvělou funkcí technologie Sonic Focus je Virtuální prostorový zvuk (6 nebo 8 kanálů na stereo) – ta zvyšuje čistotu hlasu při použití stereo reproduktorů nebo sluchátek.

Skvělé inovativní vlastnosti
P5K Premium přichází také se spoustou dalších funkcí, které zahrnují AI Gear 2 poskytující 50% úsporu energie odebírané procesorem, ASUS WiFi-AP Solo pro snadné WiFi připojení. Dále pak tiché řešení odvodu tepla, které zahrnuje 8 fází spotřeby, Stack Cool 2 a funkce systému Heat Pipe zajišťující chlazení. Všechny tyto vlastnosti jsou navíc doplněny o inovativní nástroje společnosti ASUS, jako je například AI Slot Detector umožňující pohodlnou instalaci.

Více informací o produktech společnosti ASUS naleznete na webových stránkách společnosti www.asus.com nebo http://cz.asus.com

Tiskové zprávy

Diskuse