Logitech Pure-Fi Anywhere - pro iPod

17. 8. 2007 09:40    Rubrika: Tiskové zprávy

nabízejí nabíjecí baterie s indikátorem stavu nabití a vylepšené cestovní pouzdro

Logitech Pure-Fi Anywhere - pro iPod

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění


Společnost Logitech (SWX: LOGN) (NASDAQ: LOGI), největší světový výrobce přenosných reproduktorů pro iPod, dnes oznámila uvedení kompaktních reproduktorů pro iPod s označením Logitech® Pure-Fi Anywhere™ Compact Speakers for iPod®, které optimalizují přenosnost a nabízejí mohutný zvuk v malých rozměrech.

Reproduktory Pure-Fi Anywhere vycházejí z úspěchu přenosných reproduktorů Logitech® mm50, které se staly nejlépe prodávaným reproduktorovým systémem společnosti Logitech, a nyní nabízejí dobíjecí baterie – i s indikátorem stavu jejich nabití, vylepšené cestovní pouzdro, nově vytvořený vyspělý dálkový ovladač s možností přístupu k funkcím Shuffle (náhodné přehrávání) a Repeat (opakování) pomocí jediného tlačítka. Reproduktory Logitech Pure-Fi Anywhere splňují majitelům iPodů jejich přání ohledně snadné přenositelnosti.
„Logitech je na prvním místě na světě v prodejích přenosných reproduktorů pro iPod již téměř dva roky a jsme přesvědčeni, že nové reproduktory Pure-Fi Anywhere náš úspěch ještě prodlouží, neboť mají vlastnosti, díky nimž je pocit z přenosnosti a integrace s iPodem ještě lepší než dosud,“ řekl Jef Holove, generální ředitel a viceprezident divize audio produktů společnosti Logitech. „Logitech chápe, jak moc uživatelé své iPody milují a chtějí brát všude s sebou. Když s nimi budou cestovat nyní, mohou se spolehnout, že mají k dispozici vše co si přáli – přenositelnost, baterie s velkou výdrží a možnosti ovládání.“

Nabíjecí baterie s dlouhou výdrží
Nedávný průzkum společnosti Logitech odhalil, že lidé u přenosných reproduktorů považují za jejich nejpodstatnější rys výdrž baterií a její řízení. Milovníci hudby na cestách se nechtějí trápit, zda jejich reproduktorům nedojde energie. Reproduktory Logitech Pure-Fi Anywhere se mohou pochlubit nabíjecími bateriemi s výdrží 10 hodin a indikátorem stavu nabití – celkem čtyř úrovňový měřič stavu baterie uživatele upozorní, když bude nutné baterie dobít. Díky indikátoru se mohou lidé rozhodnout, zda v danou chvíli ještě nabíjet nemusejí, když reproduktory mají dost „šťávy“, nebo je upozorní, aby si baterie než odejdou z domu raději dobili. A když je k univerzálnímu konektoru připojen iPod, dokáží reproduktory Pure-Fi Anywhere současně přehrávat hudbu i dobíjet baterie iPodu.

Přenosnost je snadná
Díky reproduktorům Pure-Fi Anywhere je přenášení iPodů snadné: vylepšené cestovní pouzdro pojme reproduktory, napájecí adaptér a nově navržený dálkový ovladač. V pouzdře je dokonce místo pro uložení přehrávače iPod® Nano. Vylepšený napájecí adaptér je možné rozpojit a snadno se vejde do úložného prostoru pro iPod – jeho pogumované hrany pomáhají zajistit, že reproduktorový systém Pure-Fi Anywhere nebude poškrábaný. A navíc – díky systému pro uspořádání kabelů vestavěnému v napájecím adaptéru již nebudou zmatky se zamotanými kabely.

Lepší přístup
Kromě lepší přenosnosti si majitelé iPodů přejí, aby si mohli snadno najít své oblíbené skladby. Abychom jim mohli vyhovět i v tomto přání, dodávají se reproduktory Pure-Fi Anywhere s bezdrátovým dálkovým ovladačem, který řídí přímou navigaci menu iPodu na vzdálenost 6 metrů. Dálkový ovladač má navíc přímý přístup k funkcím Shuffle (náhodné přehrávání) a Repeat (opakování) pomocí jediného tlačítka a umožňuje tak snadnější ovládání iPodu bez nutnosti procházet různé úrovně jeho menu. Tlačítka „Shuffle“ a „Repeat“ jsou umístěna rovněž v horní části reproduktorového systému. Navíc lidé mohou ovládat základní funkce, jako jsou například hlasitost, další / předchozí skladba, přehrávání a pauza, jak pomocí dálkového ovladače, tak přímo z reproduktorového systému.

Stylový profil
Pure-Fi Anywhere není pouze vysoce výkonný přenosný reproduktorový systém – představuje navíc stylové provedení, jež zdůrazní jakýkoli životní styl. Vzhledem k tomu, že reproduktory Pure-Fi Anywhere jsou součástí programu společnosti Apple „Made for iPod“, dodávají se v leskle bílém provedení se stříbrnými mřížkami anebo jsou vyvedené v klavírní černi a mají mřížky černé – a dokonale tak s přehrávači iPod ladí.

Mohutný zvuk, malé rozměry
Navzdory své malé velikosti – s hmotností pouhých 726 gramů a rozměry 9 cm na 33,5 cm na 4 cm jsou lehčí a kompaktnější než většina jiných přenosných reproduktorů – poskytují reproduktory Pure-Fi Anywhere dynamický zvuk s kvalitou v plném frekvenčním rozsahu díky dvěma 2 palcovým (5 cm) driverům Max-X™ s vysokým zdvihem a neodymiovými magnety. K nim se přidávají 3 palcové (7,6 cm) tlakové drivery, které zvýrazňují basy a minimalizují zkreslení. Díky kombinaci aktivních a tlakových driverů poskytují reproduktory Pure-Fi Anywhere křišťálově čisté výšky a mocné pumpující basy.

Jelikož potřeby majitelů iPodů jsou velmi rozmanité, Logitech nabízí celou rodinu reproduktorů pro iPody a MP3 přehrávače, do které patří hudební systém do ložnice Logitech® Pure-Fi Dream™ (rovněž představen právě dnes), vysoce kvalitní reproduktory Logitech® AudioStation™, odlehčený reproduktorový systém Logitech® AudioStation Express™, stylové přenosné reproduktory Logitech® mm32 Portable Speakers for iPod a ploché reproduktory Logitech® mm28.

Cena a dostupnost
Očekává se, že reproduktory Logitech Pure-Fi Anywhere budou k dostání počátkem září. Doporučená maloobchodní cena v ČR bude 4.490,- Kč a na Slovensku 4.990,- Sk s DPH.

Tiskové zprávy

Diskuse