Nokia 6555 - nový mobil

21. 8. 2007 23:32    Rubrika: Tiskové zprávy

Nový model Nokia 6555 představuje uhlazený rozevírací design a originální analogové hodiny

Nokia 6555 - nový mobil

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

Společnost Nokia dnes uvedla nový 3G přístroj, spojující neotřelý design, kvalitní zpracování a výjimečné funkce. Model Nokia 6555 uspokojuje touhu po kráse díky vnějším analogovým hodinám, které odráží nadčasovou eleganci a oslnivý luxus. Nokia 6555 je první telefon fungující v sítích WCDMA, který nabízí uhlazenou rozevírací konstrukci se zapuštěným kloubem, který při otevření telefonu vytváří nepřerušovanou linii. Vznešené křivky telefonu nabízejí uživateli příjemné a ergonomické držení. Nokia 6555 představuje dostupnou volbu pro náročné zákazníky. Přístroj Nokia 6555 se na trhu objeví během následujících týdnů za odhadovanou prodejní cenu 200 eur bez daní a dotací.

Přitažlivost telefonu Nokia 6555 ještě zvyšuje vnější QVGA displej, zobrazující 16 milionů barev – tedy dvakrát tolik barevných odstínů, než je schopno rozpoznat lidské oko – dokonalé, jiskřivé zobrazení na velké 240x320 obrazovce skvěle poslouží při prohlížení fotografií a videa. Fotoaparát s 6násobným zoomem dále obohacuje všestrannost přístroje o portrétní hledáček se zobrazením přes celý displej, díky kterému si můžete být jisti, že vždy vyfotíte přesně to, co chcete. Samospoušť a sdílení videa pak zajišťují, že se o své zážitky můžete vždy jednoduše podělit se svými přáteli a rodinou.

„Zákazníci, kteří holdují mobilním technologiím, očekávají špičkovou kvalitu a vzhled. Rozumíme tomuto požadavku a proto jsme vytvořili Nokia 6555. Přístroj Nokia 6555 je sofistikovaný společník, přinášející výjimečné vlastnosti, které očekáváte od přístrojů Nokia,” řekl Markku Suomi, ředitel produktové skupiny divize mobilních telefonů společnosti Nokia.

Počínaje tenkým, plochým tvarem s jemnými křivkami přes 30MB uživatelské paměti (s paměťovou kartou microSD) až po bezdrátové Bluetooth připojení, představuje přístroj Nokia 6555 vzor ve své kategorii.

Klíčové funkce:

  • Originální design s uhlazenou rozvírací konstrukcí
  • Elegantní vnější displej s analogovými hodinami
  • Dokonalý displej zobrazující 16 milionů barev
  • Sdílení videa
  • WCDMA a 4pásmové GSM

.

Tiskové zprávy

Diskuse