Texas Instruments - centrum podpory zákazníků v Praze

21. 8. 2007 23:20    Rubrika: Tiskové zprávy

Světová jednička ve zpracování digitálního signálu (DSP) a v analogových polovodičových technologiích rozšiřuje svůj systém technické podpory a otevírá novou kancelář a bezplatnou telefonní linku pro celou Evropu. Firma bude technickou podporu poskytovat v jednotlivých místních jazycích.

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

V rámci své strategie, nabízet inovativní polovodičová řešení na rychle
rostoucí trhy, včera společnost Texas Instruments (dále jen TI) [index
NYSE:TXN] oznámila, že v Praze otevřela nové centrum podpory zákazníků.

Jedná se o další kancelář, která je po nedávno otevřených kancelářích ve Varšavě, Moskvě a Istanbulu další kanceláří ve východní Evropě. TI nabídne nové a vyšší úrovně podpory a služeb zákazníkům na těchto trzích. Evropské centrum podpory zákazníků společnosti TI je tak nyní dostupné pod jedním bezplatným telefonním číslem (+00800-ASK-TEXAS) ve 26 zemích tohoto regionu.

Zákazníkům umožňuje přímé spojení na technika společnosti TI, hovořícího jedním z 10 místních jazyků.

Pražské centrum podpory zákazníků je druhým takovým centrem, které firma TI v tomto regionu otevřela na základě úspěchu stávajícího centra v německém Freisingu. Do obou center se lze dovolat prostřednictvím stejné bezplatné linky. Volající budou spojeni na techniky hovořící jedním z 10 místních jazyků, kteří jim poskytnou informace o produktech firmy TI a o technické podpoře. Nové pražské centrum podpory zákazníků firmy TI, které je nejnovějším počinem firmy TI v souladu s její strategií rozšiřování zákaznické podpory ve východoevropských zemích, je určeno především zákazníkům z východoevropských trhů a nabízí možnost komunikace v polštině, češtině, maďarštině a ruštině. Kromě toho firma TI nedávno spustila ruskou mutaci svých webových stránek a pořádá školení v ruském jazyce. V dubnu letošního roku firma TI uspořádala v Moskvě konferenci pro vývojáře.

"Strategie společnosti TI je, být co možná nejblíže zákazníkům," řekl Jean-Francois Fau, prezident společnosti TI pro Evropu, Střední Východ a Afriku (EMEA). "Důležitým prvkem naší strategie na nových východoevropských trzích, které stále rostou, je poskytnout zákazníkům možnost a přímo se spojit s technickými specialisty firmy TI, kteří hovoří jejich jazykem. I nadále budeme pokračovat v rozšiřování a zlepšování naší podpory, abychom umožnili našim zákazníkům rychleji dosáhnout úspěchu."

Společnost TI, se sídlem v texaském Dallasu, má na celém světě více než 30.000 zaměstnanců. Její tržby v roce 2006 přesáhly 14 miliard dolarů. V zemích Evropy, Středního Východu a Afriky (EMEA) má firma TI pobočky v 19 zemích a 12 výzkumných a vývojových center. V německém Freisingu má firma také moderní výrobní závod na výrobu čipů BiCMOS/CMOS.

Tiskové zprávy

Diskuse