NEXTLAN - slosování o IntelliTone 200 Toner and Probe KIT

23. 8. 2007 22:32    Rubrika: Tiskové zprávy

Společnost NEXTLAN, distributor profesionálních testerů Fluke Networks, přichází na trh s novou atraktivní nabídkou. Všichni zájemci, kteří do 31. října využijí exkluzivní možnosti si zdarma zapůjčit a otestovat profesionální síťový měřící přístroj, postoupí do slosování o IntelliTone 200 Toner and Probe KIT či originální trička od společnosti Fluke Networks.

NEXTLAN - slosování o IntelliTone 200 Toner and Probe KIT

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

Kvalitní síťový tester stojí nemalé množství peněz a jeho špatná volba znamená zbytečně vynaložené náklady. Společnost NEXTLAN proto nabízí možnost si vybraný profesionální síťový měřící přístroj zdarma zapůjčit a otestovat. Na webu společnosti je k dispozici interaktivní průvodce testery Fluke Networks (www.fluketestery.cz/vyber-spravneho-pristroje.html), jenž zájemcům doporučí ten správný přístroj, který právě jejich problémy se sítí řeší.

Až do konce října je každý, kdo si půjčí tester Fluke Networks uvedený v interaktivním průvodci výběrem přístroje, navíc automaticky zařazen do slosování o zajímavé ceny. Hlavní výhrou je přístroj IntelliTone 200 Toner and Probe KIT.

Sada IntelliTone 200 Toner and Probe KIT nabízí digitální tónování kabelů a pokročilou technologii SuperVision pro jejich lokalizaci. IntelliTone lokalizuje a izoluje i těžko zachytitelné, skryté nebo propletené hlasové, datové a video kabely rychle a spolehlivě, dokonce i v aktivních sítích. Je také výrazně rychlejší a přesnější než analogové tónovače.

Inteligentní a synchronizovaný digitální signál vyslaný do kabelu pomůže lokalizovat kabel na dálku použitím maximálního vyzařování, izolovat vedení v propletenci kabelů použitím vyváženého signálu s minimálním vyzařováním, a také ověřit celistvost vodiče kabelu díky automatizovaným signálům.

Sadou IntelliTone Toner and Probe KIT je možné nahradit hned několik testerů. Integruje nejdůležitější diagnostické funkce pro ověřování celistvosti kabelů, identifikaci služeb a řešení problémů. Za normálních okolností by byly k lokalizaci a otestování tak rozmanitého okruhu typu kabelů potřeba čtyři samostatné testery.

Více informací lze získat na adrese www.fluketestery.cz/vyber-spravneho-pristroje.html či www.fluketestery.cz/produkty/intellitone_probe.html.

Tiskové zprávy

Diskuse