Nokia N-Gage - hry Capcom

28. 8. 2007 18:30    Rubrika: Tiskové zprávy

V roce 2008 se na platformě N-Gage objeví hry Capcom

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

Společnosti Nokia a Capcom dnes oznámily, že se v roce 2008 na mobilní herní platformě nové generace Nokia N-Gage objeví hry Capcom. Společnost Capcom je prvním japonským vydavatelstvím mobilních her, které své hry uvede na platformě N-Gage. Platforma N-Gage se celému světu představí později v tomto roce a zahájí tak novou éru her pro mobilní přístroje.

„S ohledem na naše globální působení je důležité mít silné, respektované partnery z různých částí světa,“ řekl Gregg Sauter, ředitel vydávání produktů jiných výrobců ze společnosti Nokia. „Společnost Capcom již po mnoho let přináší uživatelům na celém světě výjimečné herní zážitky. Dnes jsme dosáhli takové úrovně vývoje mobilních technologií, že společnosti jako je Capcom mohou zahájit zcela novou éru mobilní zábavy. Platforma N-Gage umožňuje tento posun díky přístrojům, které přinášejí vylepšenou grafiku a pokročilou sadu nástrojů, které dovolují účast v online turnajích, vytváření komunit, nabízejí hry pro více hráčů a samozřejmostí je celosvětová distribuce.“

„Společnost Capcom se věnuje vytváření skvělých mobilních her a věříme, že platforma N-Gage nám umožní publikovat některé z našich nejznámějších her,“ řekl Yosuke Yoneda, ředitel evropské mobilní divize společnosti Capcom. „Naše víra v kvalitu a kreativní myšlení vedly k výrobě řady převratných titulů, které díky úchvatnému vizuálnímu zážitku a hlubokému ponoření se do hry patří k titulům, jaké se dříve na mobilních přístrojích neobjevily.“

Capcom je na mobilním trhu vysoce úspěšný díky své snaze o neustálou inovaci a věrnému převodu některých z nejznámějších světových videoher. S klasickými tituly jako Mega Man, Street Fighter a Resident Evil a současnými značkami jako je Phoenix Wright oslovil Capcom široké řady fanoušků různého věku, pohlaví i hráčských schopností.

Hry N-Gage jsou vytvářeny v domácím vývojovém prostředí, což umožňuje tvůrcům využívat výhod přístrojů Nokia s pokročilou grafikou i fyzikálními vlastnostmi, které umožňují nabízet uživatelům dokonale ostré, jasné a plynulé herní zážitky. Hry lze distribuovat digitálně prostřednictvím mobilní sítě přes síťové operátory nebo přes internet do osobního počítače uživatele. To umožňuje stahování větších souborů, tedy her s propracovanějšími zvukovými a grafickými prvky.

Tiskové zprávy

Diskuse