Logitech ClearChat - náhlavní sady

30. 8. 2007 15:04    Rubrika: Tiskové zprávy

Logitech představuje USB náhlavní sady s vynikajícím zvukem a výjimečným komfortem pro volání přes Internet, poslech hudby i hraní her

Logitech ClearChat -  náhlavní sady

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

Náhlavní sada Logitech ClearChat Pro Headset má laserem laděné audio drivery, ekvalizaci jediným stiskem tlačítka a náhlavní sada Logitech ClearChat Comfort nabízí polstrovaný pásek přes hlavu a plyšové náušníky

Společnost Logitech (SWX: LOGN) (NASDAQ: LOGI) představila dvě nové náhlavní sady pro PC, díky nimž je internetové volání přes počítač, poslech hudby a hraní her příjemnějším zážitkem. Náhlavní sada Logitech® ClearChat Pro USB™ je vybavena audio drivery vlastní konstrukce společnosti Logitech, které jsou laděné pomocí laseru, má přepínač pro zvukovou ekvalizaci a mikrofon s funkcí potlačení okolního hluku. Náhlavní sada Logitech® ClearChat Comfort USB™ se vyznačuje měkce polstrovaným páskem přes hlavu a plyšovými náušníky pro nejvyšší pohodlí.

„Počítač se v současné době stává středobodem pro zábavu a kontakty, kolem něhož se odvíjí hlavní část komunikace s rodinou, přáteli a kolegy,“ řekla Gina Clarková, generální ředitelka a viceprezidentka obchodní divize Internet Communications společnosti Logitech. „Mnoho lidí je však zklamáno nedostatkem pohodlných náhlavních sad pro PC nebo jejich špatnou kvalitou zvuku. Věříme, že naše náhlavní sady ClearChat Pro a ClearChat Comfort rozšíří možnosti využívání celé řady aplikací, u nichž příjemný pocit z náhlavní sady hraje důležitou roli.“

Obě náhlavní sady ClearChat Pro a ClearChat Comfort se k PC připojují pomocí rozhraní USB, díky čemuž mohou nabídnout vysoce kvalitní zvuk v digitální kvalitě bez ohledu na úroveň analogové zvukové karty počítače. A tyto nové USB náhlavní sady Logitech nejsou jen dokonalým řešením pro stále oblíbenější aplikace pro využití počítačů pro volání přes Internet, jako je například Skype®, ale vzhledem ke své kvalitě zvuku a pohodlnému designu jsou navíc ideální i pro poslech hudby, sledování filmů nebo hraní her na PC.

Logitech ClearChat Pro – pohodlí a vynikající zvuk

Pro ty, kdo kromě komfortu vyžadují vysokou kvalitu zvuku, nabízí všestranná náhlavní sada ClearChat Pro připojovaná přes USB laserem laděné drivery vlastní konstrukce společnosti Logitech. Nadto je tato sada vybavena ekvalizérem Logitech SoundSwitch™, což je přepínač umístěný přímo na náhlavní sadě, jenž okamžitě optimalizuje její zvuk pro tři nejčastější činnosti, k nimž se náhlavní sady používají: volání přes Internet, poslech hudby a hraní her. Režim pro internetové volání zdůrazní kmitočty charakteristické pro lidský hlas. Hudební režim poskytuje velmi pečlivě vyvážený zvuk pro poslech hudby uložené v PC nebo internetových rádií. A herní režim rozšiřuje zvuk her a zvyšuje úroveň realistického prožitku zvuků v hrách jako jsou například výbuchy nebo střelba.
Ovládací prvky jsou umístěny pohodlně přímo na náhlavní sadě ClearChat Pro a lidé tak mají rychlý přístup k funkcím jako jsou změna hlasitosti nebo ztlumení zvuku („mute“). Náhlavní sada je vybavena mikrofonem s funkcí potlačení okolního hluku, který – aby odpovídal osobním potřebám každého uživatele – je umístěn na ohebném raménku, takže je snadné jej nastavit do požadované vzdálenosti od úst. A jedna praktická vlastnost navíc: raménko s mikrofonem vydává jemnou červenou záři ve chvíli, kdy je mikrofon vypnut tlačítkem „mute“ a uživatelé tak mohou mít klid a jistotu, že co právě říkají, nikdo jiný přes mikrofon neuslyší.

Logitech ClearChat Comfort – polstrovaný pásek přes hlavu a plyšové náušníky

Pro uživatele náhlavních sad, kteří hledají výjimečné pohodlí, nabízí náhlavní sada ClearChat Comfort připojovaná přes USB polstrovaný pásek přes hlavu a plyšové náušníky. Hlavový pásek a mikrofon je možné snadno nastavit pro potřeby jednotlivých uživatelů. Ještě větší pohodlí přinášejí ovládací prvky pro hlasitost a ztlumení zvuku umístěné na kabelu náhlavní sady.
Obě náhlavní sady spolupracují s oblíbenými aplikacemi pro volání přes Internet, včetně Skype, Windows Live™, Yahoo!® a AIM®.

Cena a dostupnost
Očekává se, že náhlavní sady Logitech ClearChat Pro USB a Logitech ClearChat Comfort USB budou k dostání od září. Náhlavní sada Logitech ClearChat Comfort USB bude mít doporučenou maloobchodní cenu 1.090,- Kč v ČR a 1.290,- Sk na Slovensku. Doporučená maloobchodní cena náhlavní sady Logitech ClearChat Pro USB bude v ČR 1.290,- Kč a na Slovensku 1.590,- Sk včetně DPH.

Tiskové zprávy

Diskuse