AT Computers Triline Profi - bezpečný desktop

3. 9. 2007 19:59    Rubrika: Tiskové zprávy

Nový Triline Profi s technologií Intel vPro - bezpečný desktop pro firmy od AT Computers

AT Computers Triline Profi - bezpečný desktop

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

Společnost AT Computers, přední distributor IT a největší český výrobce a dodavatel kvalitních počítačů, uvedla na trh stolní počítač Triline Profi s technologií Intel vPro, vybavený novým procesorem Intel Core 2 Duo a řadou bezpečnostních funkcí. Počítač je určen k nasazení zejména ve firemní sféře.

Nový Triline Profi je vybaven technologií Intel vPro s funkcemi, které zvyšují zabezpečení proti hackerům, virům a dalším hrozbám. Součástí Intel vPro je nový výkonný procesor Intel Core 2 Duo, který za stejnou cenu jako jeho předchůdci nabízí vyšší výkon, především díky systémové sběrnici FSB1333 s vyšší propustností dat. Nová je i čipová sada Intel Q35 Express, podporující rychlejší paměti, sběrnici a až čtyř-jádrové procesory. Použitá technologie Intel vPro dále nabízí řadu technologických inovací zlepšujících možnosti zabezpečení a správy stolních počítačů. Užitečné jsou zejména funkce, jako například nastartování a oprava počítače bez funkčního operačního systému nebo pevného disku. Firmy díky tomu mohou snížit náklady spojené s drahými a časově náročnými návštěvami techniků. Navíc, díky možnosti bezpečně zapnout a vypnout počítač dle potřeby, ušetří energii a tím náklady spojené s provozem počítačů.

Triline Profi s Intel vPro je v základní konfiguraci dodáván s rychlou operační pamětí o velikosti 1 GB, pevným diskem s kapacitou 160 GB (SATA II) a operačním systémem MS Windows Vista Business CZ. Součástí sestavy je i značková myš a klávesnice Logitech. Doporučená koncová cena sestavy je 16 390 Kč bez DPH.

Tiskové zprávy

Diskuse