Telefónica O2 - nové tarify

3. 9. 2007 19:55    Rubrika: Tiskové zprávy

Telefónica O2 výrazně zlepšuje portfolio mobilních datových služeb

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

Nová nabídka pro rezidentní zákazníky

Pro zákazníky mobilních datových služeb z rezidentního segmentu, připravila Telefónica O2 několik výrazných vylepšení. Je pro ně připraven zcela nový tarif Internet Mobil 256, který již za cenu 399 Kč (bez DPH) za měsíc nabídne vysokorychlostní CDMA připojení . Tarif Internet Mobil 1024 pak přinese za stejnou cenu jako doposud dvojnásobnou rychlost připojení přes technologie CDMA a WiFi. Za cenu 699 Kč měsíčně se v kombinaci s modemem za 1 Kč (včetně DPH) může zákazník připojit k mobilnímu internetu velice snadno, rychle a výhodně. S tarifem Internet Mobil 1024 Plus pak zájemce získá širší dostupnost připojení za stejnou cenu než tomu u tohoto tarifu bylo doposud.. Pokud si zákazník navíc pořídí combo modem a SIM kartu, může pro připojení využívat více podporovaných technologií (HSDPA/UMTS, CDMA, GPRS/EDGE, WiFi).

Nová nabídka pro business zákazníky

Telefónica O2 při vytváření nových tarifů nezapomněla ani na firemní klientelu. S tarifem Internet Mobil 1024 Plus zákazník získá za stejnou cenu jako doposud největší pokrytí mobilním připojením k internetu. Připojit se může rychlostí až 1Mbit/s a nebude mít datové omezení (FUP). Zákazníci, kteří nepotřebují tak vysokou rychlost připojení, si mohou pořídit tarif Internet Mobil 512 Plus, s nižším měsíčním paušálem, který využívá stejné technologie, pokrytí a dostupnost jako tarif Internet Mobil 1024 Plus. Stejně jako v případě rezidentních a SOHO zákazníků, může i business klientela využívat zcela nový tarif Internet Mobile 256,popřípadě Internet Mobil 1024.

Nový Combo modem AnyDATA ADU-630WH

Spolu s úpravou mobilních datových tarifů přichází Telefónica O2 také s nabídkou nového unikátního datového modemu.Combo modem funguje ve všech sítích O2 a také v zahraničí, kde jsou dostupné sítě GSM/UMTS. Jedná se o zcela ojedinělé zařízení pro vysokorychlostní mobilní přístup k Internetu na českém trhu.

"Do současné doby byly datové tarify založené vždy na jednotlivých technologiích - CDMA, GPRS, UMTS, HSDPA - a zákazník se musel rozhodnout pro jednu z nich.Každá technologie znamenala pro uživatele jiný modem.Nové tarify jsou technologicky zcela nezávislé. Zákazník si zvolí pouze rychlost připojení a v rámci jednoho tarifu bude připojen kdekoliv v mobilní síti O2 maximální dosažitelnou rychlostí, pomocí jednoho zařízen,í"uvedl Matts Johansen, ředitel pro marketing podnikatelského a korporátního segmentu.

Zákazníci, kteří si aktivují některý z nabízených tarifů, jej získají za pouhých 3995 Kč včetně DPH. Combo modem, váží 52 gramů a má rozměry 100x56x14 milimetrů a k počítači se připojuje přes USB port.

Základní informace o modemu

- GSM 900/1800/2100WCDMA + 450Mhz
- CDMA2000 1x EV-DO, UMTS, HSDPA, GPRS
- Download až 1024 kbps
- Upload až 153 kbps v CDMA nebo 384 kbps v UMTS
- GPRS třídy 10 (4+2, max. 5)
- Podpora OS Windows 2000, XP, Vista 32bit, Vista 64bit

Tiskové zprávy

Diskuse