gedas ČR - součástí T-Systems PragoNet

4. 9. 2007 16:28    Rubrika: Tiskové zprávy

gedas ČR definitivně součástí společnosti T-Systems PragoNet

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

Sloučení aktivit skupiny T-Systems v ČR dokončeno

Společnost gedas ČR s.r.o. byla v srpnu vymazána z obchodního rejstříku a stala se definitivně součástí firmy T-Systems PragoNet. Od tohoto okamžiku je tedy společnost T-Systems PragoNet jediným poskytovatelem konvergovaných ICT řešení „z jedné ruky“ na českém trhu.

Díky komplexnímu portfoliu a vzájemné komplementárnosti služeb, které v současné době T-Systems PragoNet nabízí, je společnost schopna poskytnout svým klientům výjimečnou přidanou hodnotu v oblasti konvergovaných ICT řešení a zaujímá tak pozici leadera na trhu.

T-Systems v kampusu mladoboleslavské univerzity

Po definitivním začlenění gedas ČR do T-Systems PragoNet je dalším plánovaným krokem společnosti T-Systems otevření nové kancelářské budovy v Mladé Boleslavi, která bude stát v nově budovaném areálu tamní vysoké školy a jejíž slavnostní otevření proběhne za účasti vedení společnosti v měsíci září.
„Jsme rádi, že naše nová budova bude stát právě v kampusu vysoké školy. Pro nás je velice důležité a přínosné být v centru vysokoškolského dění, v blízkosti mladých a nadaných lidí, kteří mohou být našimi potenciálními partnery nebo zaměstnanci, “ tvrdí Anton Zima, ředitel pro korporátní komunikaci T-Systems PragoNet.
T-Systems v České republice
T-Systems PragoNet nabízí služby telekomunikačních a síťově orientovaných ICT řešení, služby zahrnující integraci a implementaci systémů ICT, provoz a outsourcing systémů klientských počítačů a datových center, zaměřuje se na integraci pevných a mobilních telekomunikačních služeb a mezinárodním podnikovým zákazníkům poskytuje přenosové, IP/datové a hlasové služby. V roce 2006 činily výnosy společnosti přibližně 2,7 miliardy korun.

Skupina T-Systems je jedním z vedoucích evropských poskytovatelů služeb a řešení informačních a komunikačních technologií (ICT). V rámci skupiny Deutsche Telekom je jejím posláním poskytovat služby podnikovým zákazníkům. Společnost má 56 000 zaměstnanců ve více než 20 zemích po celém světě a její výnosy v roce 2006 činily přibližně 12,6 miliardy €.

Společnost T-Systems optimalizuje procesy a snižuje náklady pro své zákazníky a poskytuje jim vyšší flexibilitu pro jejich vlastní činnost. Nabídka služeb zahrnuje celý řetězec ICT – od infrastruktury přes řešení až k outsourcingu obchodních procesů.

Informace o společnosti a jejích službách naleznete na webu www.t-systems.cz nebo na mezinárodních stránkách www.t-systems.com.

Tiskové zprávy

Diskuse