Belkin - generální ředitel Mark Reynoso

18. 9. 2007 17:16    Rubrika: Tiskové zprávy

Společnost Belkin International, Inc. jmenuje novým generálním ředitelem Marka Reynosu

Společnosti Belkin International, Inc., přední světový výrobce propojovacích řešení, oznamuje, že do funkce generálního ředitele jmenuje Marka Reynosu. Mark Reynoso, který dříve zastával funkci hlavního viceprezidenta pro prodej a marketing, přebírá s okamžitou platností větší zodpovědnost a dohled nad celou globální organizací. Chet Pipkin bude společnost dále řídit a dohlížet na ni ve funkci předsedy představenstva a výkonného ředitele.

Společnost Belkin i nadále uvádí snadno použitelné a pečlivě navržené výrobky, které naplňují potřeby uživatelů i jejich představy o životním stylu. Mark Reynoso v souladu s tímto směřováním povede společnost při přípravě na ještě výraznější budoucí příležitosti.

POZADÍ/ŽIVOTOPIS
Mark Reynoso začal u společnosti Belkin pracovat v roce 1996 jako produktový manager. O dva roky později přijal pozici ředitele pro Evropu, aby mohl řídit evropskou expanzi společnosti, a podařilo se mu zde dosáhnout rekordního růstu prodeje. V roce 2002 se vrátil do vedení společnosti Belkin v USA a vedl strategické vývojové projekty zaměřené na koncepce nových produktů a marketingové iniciativy v jednotlivých kanálech. V roce 2004 byl jmenován do funkce viceprezidenta prodeje, ve které nasměroval a sjednotil organizaci v souladu s podnikovými strategickými iniciativami. V předchozí funkci viceprezidenta pro prodej a marketing byl Mark Reynoso zodpovědný za proces strategického plánování společnosti, vývoj produktů pro globální trh a marketing i prodej v Americe.

CITÁTY
Chet Pipkin, výkonný ředitel a předseda představenstva společnosti Belkin International, Inc.:
„Mark dosahuje působivých výsledků a jeho vynikající vedení má na společnost Belkin ohromující účinek.“
„Jeho plné nasazení, koncentrace, nápaditost a celková vize ovlivňují stále rostoucí měrou úspěch společnosti Belkin.“
„Chystáme se oslavit další rok nepřetržitého růstu ročních tržeb a již téměř 25 let po sobě dosahujeme rekordních prodejů. Z dosavadního vývoje jsme skutečně nadšeni a ještě více z budoucích vyhlídek.“
„Jsme hrdí na své příspěvky globálnímu trhu, na interní vývoj i strategické řízení. I když se o tyto výsledky zasloužili zejména talentovaní zaměstnanci po celém světě, Mark v našem úspěchu hraje mimořádnou roli.“
„Jedná se o přirozený krok v uznání Markova přínosu, který mu umožní dále rozvíjet úspěch celé naší společnosti.“
Mark Reynoso, ředitel společnosti Belkin International, Inc.:
• „Je mi skutečnou ctí a privilegiem, že svou kariéru u společnosti Belkin mohu dále rozvíjet.“
• „V souvislosti s koncem dalšího rekordního roku se těším na úzkou spolupráci s týmy po celém světě při dalším budování naší společnosti a značky.“