Lenovo ThinkPad - Reserve Edition

6. 9. 2007 13:25    Rubrika: Tiskové zprávy

LENOVO oslavuje 15. narozeniny notebooků ThinkPad uvedením unikátní verze “Reserve”

Lenovo ThinkPad - Reserve Edition

Limitovaná série notebooků ThinkPad spojuje bezkonkurenční PC design a provedení
se službami a podporou manažerské kategorie

Společnost Lenovo uvedla notebooky ThinkPad Reserve Edition a nastavila tak novou laťku úrovně zákaznických služeb. Napjatě očekávaná v kůži vyvedená série ThinkPad Reserve Edition přináší tu nejlepší funkční i technickou výbavu notebooků ThinkPad, rozšířenou o program personalizovaných služeb a rozsáhlé uživatelské podpory na míru šitý pro manažery.

Notebooky Lenovo ThinkPad Reserve Edition v ručně šitém oblečku z luxusní francouzské kůže sedlového typu a s individuálním číslováním se dodávají s nonstop službami a podporou. Každý uživatel počítače ThinkPad Reserve má k dispozici vlastní, speciálně vyškolený tým technické podpory, který je mu k dispozici na stisk jediného tlačítka 24 hodin denně, 7 dní v týdnu, 365 dní v roce a zajišťuje mu plnou podporu ve všech oblastech práce s notebookem ThinkPad.

„Můj nový ThinkPad Reserve Edition mi přinesl špičkové funkce, styl a služby. Slouží mi v osobním i profesionálním životě, kdykoliv a kdekoliv,“ uvádí Rich Fennessy, CEO společnosti Insight, předního dodavatele IT produktů a služeb v USA, Kanadě a Spojeném království. „Pokud můj systém zamrzne během čekání na letišti Heathrow nebo se mi poškodí dokument v konferenčním sále ve Vancouveru, Lenovo mi poskytne okamžitou pomoc a řešení, bez ohledu na to, co bude potřeba udělat.“

Majitelé ThinkPad Reserve Edition mají k dispozici bezplatné místní a mezinárodní telefonní číslo, kde svého technika vždy zastihnou bez ohledu na to, kde na světě se právě nachází. Kromě toho, že jsou příchozí volání přijata ještě před čtvrtým zazvoněním, bude v případě potřeby technik u zákazníka během čtyř hodin. Pokud to bude nutné, dorazí nejpozději do druhého dne náhradní stroj.

„ThinkPad Reserve Edition spojuje to nejlepší ze všech světů, přináší ‘jednání v rukavičkách’ a špičkový hardware, prostě překonává všechny dosavadní nabídky,“ uvádí Craig Merrigan, vicepresident Branding and Strategy společnosti Lenovo. „Ačkoliv zde bude pouze 5 000 modelů ‘Reserve’, počítače Lenovo budou i nadále v čele celého odvětví a budou přinášet taková technická konstrukční řešení a služby, které zákazníkům umožní produktivní, efektivní a bezpečný provoz.“

Lenovo ThinkPad Reserve Edition byl vytvořen při příležitosti 15. narozenin tohoto slavného notebooku. Notebooky ThinkPad od svého uvedení v roce 1992 neustále rozvíjí tradičně vysokou úroveň zpracování a díky pokročilým schopnostem, vysoké odolnosti a propracované konstrukci si získaly důvěru těch nejnáročnějších profesionálů. ThinkPad Reserve Edition, vyvinutý ve spolupráci s Richardem Sapperem, jedním z designérů původního notebooku ThinkPad, představuje nový milník v možnostech uživatelů strojů ThinkPad a dokresluje profesionální úspěchy zákazníků společnosti Lenovo.

Špičkový výkon na cesty
Nový notebook ThinkPad Reserve Edition přináší nejvyšší úroveň bezdrátového výkonu, bezpečnosti dat a mobility nejnovější mobilní technologie Intel® Centrino® Pro. Uživatelé mohou být na cestách neustále on-line díky oceňované bezdrátové komunikaci Lenovo Ultra Connect II s integrovanou výsuvnou anténou a optimalizovaným WAN výkonem pro širokopásmové připojení mimo kancelář. Když se cestování protáhne, vydrží ThinkPad Reserve Edition v provozu se standardní osmičlánkovou baterií a volitelnou rozšiřitelnou baterií až 11 hodin.

Absolutní bezpečnost
Pod koženým povrchem ThinkPad Reserve Edition se skrývá ocelové tělo: ThinkPad Reserve Edition demonstruje péči společnosti Lenovo o bezpečí dat v současném podnikatelském prostředí. Lenovo Client Security je unikátní hardwarové řešení, které spravuje hesla a šifrovací klíče. Ochrana pevného disku 32bitovým šifrováním a integrovaný snímač otisků prstů uživatelům umožňují ochranu citlivých informací bez nutnosti nosit hesla v hlavě nebo je zadávat ve veřejných prostorách. Funkce vypnutí portů uživatelům navíc dovoluje vypnout libovolné datové rozhraní systému – od CD/DVD mechaniky, až po USB či firewire porty.

Ceny a dostupnost
ThinkPad Reserve Edition se nebude prodávat ve všech zemích, v Evropě bude dostupný ve Velké Británii a Francii s 36 měsíci exkluzivních služeb, a to za 5000 USD.