Nokia Nseries - novinky v příslušenství

11. 9. 2007 19:50    Rubrika: Tiskové zprávy

Žhavé novinky v příslušenství pro Nokia Nseries produkty

Nokia Nseries - novinky v příslušenství

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění


Ještě nikdy nebyla vhodnější doba na vybavení vašeho multimediálního počítače nebo mobilního telefonu špičkovými doplňky. Nokia uvedla na trh příslušenství, které díky trendovému designu a funkčnosti promění vaše zařízení na mimořádný a výkonný přístroj.
Uhlazený design skvěle odráží ikonický design Nokia Nseries a díky tomu tak vhodně doplní Váš multimediální počítač.

Nový GPS modul: Nokia Bluetooth GPS Module LD-4W

Nový GPS modul Nokia Bluetooth GPS Module LD-4W snoubí styl Nseries s tenkým a elegantním jádrem, s navigačními funkcemi. Díky tomu dokážete se svým kompatibilním mobilním zařízením snadno najít správnou cestu. Abychom dostáli svému závazku zprostředkovat navigační služby stále většímu počtu uživatelů, je tento GPS modul kompatibilní s širokou řadou zařízení Nokia a s navigačním softwarem Nokia Maps. S cestováním do cílového místa určení si můžete klidně dát načas. Provozní čas tohoto lehoučkého (31 g) GPS modulu je až 10 hodin. GPS modul se vyznačuje uhlazeným, černým a kovovým designnem. LED indikátor, vás upozorní na aktivaci GPS, na stav napájení a baterie a na stav Bluetooth připojení. GPS modul bude dostupný celosvětově v cenu kolem 125 eur (bez daně).

Hudba a telefonní hovory na cestách: Nokia Bluetooth Stereo Headset BH-903

Vysoce kvalitní stereo headset s elegantním designem - Nokia Bluetooth Headset BH-903 – je kompletní sada pro milovníky hudby. Headset je kompatibilní s Bluetooth, podporuje kompatibilní zařízení s profily Bluetooth A2DP, AVRCP, PBAP, HFP a HSP*, takže jej můžete pohodlně kombinovat s jiným kompatibilním mobilním zařízením nebo s jiným přehrávačem hudby. Funguje jako nejmodernější vzdálené ovládání a disponuje OLED displejem, což umožňuje ovládat hudbu a vyřizovat hovory během cestování. Pokud nějaký hovor přeruší vaši oblíbenou píseň, Nokia Bluetooth Stereo Headset BH-903 automaticky přepne na hovor a po ukončení hovoru přepne zpět na hudbu. Tento špičkový headset, který váží pouhých 32 gramů, vám bude výborným společníkem na cestách. Můžete se těšit až na 15 hodin hovoru a hudby. Nokia Bluetooth Stereo Headset BH-903 se bude prodávat v ceně kolem 200 eur (bez daně) a bude dostupný na celém světě.

Telefonní hovory na cestách: Nokia Bluetooth Headset BH-902

Díky Nokia Bluetooth headsetu BH-902 si můžete vychutnat ostrou a zřetelnou konverzaci za jízdy. Headset, který se vyznačuje elegantním designem a OLED displejem, vám díky zdokonalenému zpracování digitálního signálu (DSP – Digital Signal Processing) nabízí špičkovou audio kvalitu. Design headsetu byl přizpůsoben požadavkům uživatelů. OLED displej je intuitivní, což usnadňuje volání a připojení přímo z headsetu. OLED displej vás navíc upozorní, když obdržíte MMS nebo SMS zprávu. Díky přibalenému popruhu na krk, držáku a flexibilním sluchátkům je headset Nokia Bluetooth BH-902 dostupný, kdykoli jej potřebujete, aniž byste museli jakkoli slevovat ze svého pohodlí. Můžete až osm hodin hovořit s přáteli nebo kolegy. Nokia Bluetooth Headset BH-902 váží pouhých 18,2 gramů a bude se prodávat na celém světě v ceně kolem 115 eur (bez daně).

Špičkový zvuk, malé balení: Nokia Bluetooth Speakers MD-7W

Křišťálově čistý a silný stereo zvuk reproduktorů Nokia Bluetooth MD-7W vám umožní naplno si vychutnat hudbu na cestách. Reproduktory nabízejí skutečně skvělý zvuk - 3D stereo zvuk a dynamické řízení basů samy o sobě předurčují špičkový basový výkon. Reproduktory byly vyvinuty ve spolupráci se společností D & M Premium Sound Solutions a jsou navrženy ve stylu Nokia Nseries. Toto kompaktní balení se dodává s magnetickými úchytkami, které usnadňují přenositelnost, a s LED indikátorem, který indikuje stav zapnutí/vypnutí, režim párování a stav baterie. Reproduktory Nokia Bluetooth MD-7W budou dostupné na celém světě v ceně kolem 140 eur (bez daně).

Rezervní napájení: Nokia Power Pack DC-1

Při dnešním náročným životním stylu, nemáte vždy, v případě potřeby po ruce elektrickou zásuvku. Nyní však můžete tento problém hodit za hlavu. Nokia Power Pack DC-1 zahrnuje rezervní napájení v sympatickém a přenosném balení. Nabízí ekvivalent až tří baterií** a umožňuje vám dobít mobilní zařízení, kdykoli to budete potřebovat. Produkt je kompatibilní s dobíjecím rozhraním 2mm a balení obsahuje dva výstupní kabely, takže můžete současně dobíjet hned dvě mobilní zařízení. Bude dostupný na celém světě v ceně kolem 105 eur (bez daně).

Tato zdokonalení budou dostupná celosvětově od čtvrtého čtvrtletí 2007.

* Pokud jsou podporovány kompatibilním mobilním zařízením
**S kapacitou baterie 950 mA

Tiskové zprávy

Diskuse