FSC - nové webové aplikace

14. 9. 2007 11:46    Rubrika: Tiskové zprávy

Dvě nové aplikace pro zákazníky od Fujitsu Siemens Computers

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

Společnost Fujitsu Siemens Computers uvádí na trh dvě nové webové aplikace. První z nich je konfigurátor produktů, druhou internetový obchod. Odkaz na obě webové aplikace najdete na domovské stránce Fujitsu Siemens Computers na adrese www.fujitsu-siemens.cz v sekci Obchodní nástroje.

Chcete originál? Sestavte si počítač v konfigurátoru
Doposud neměli zákazníci možnost si on-line plně nakonfigurovat počítačové vybavení od předního výrobce počítačů. Od září dochází k změně, společnost Fujitsu Siemens Computers spustila v České republice webové konfigurační rozhraní, kde si může každý zákazník počítač sestavit přesně podle svých požadavků.

Hlavní výhodou počítače na míru je možnost výběru všech klíčových komponent podle aktuálních požadavků. V praxi je tak možné zvolit si z nabídky procesor, operační paměť, disk, optickou mechaniku, operační systém, doplňující moduly jako bluetooth, Wi-Fi, UMTS a podobně včetně veškerého dostupného příslušenství, softwaru a služeb.

Sestavit zařízení na přání je otázkou několika málo minut. Ani méně znalý zákazník se přitom nemusí bát, že by mohl udělat závažnou chybu, protože v systému probíhá dvojí kontrola. První je automatická, kdy webový konfigurátor sám kontroluje, zda lze dané komponenty kombinovat, druhá probíhá fyzicky po objednávce u vybraného partnera.

Konfigurovatelné produkty najdete pod rozbalovacím menu „Konfigurovatelné systémy“, k dispozici jsou však i předkonfigurované sestavy, ke kterým si můžete snadno doplnit volitelné příslušenství. Tyto sestavy jsou zahrnuty v menu "Kompletní systémy."

Nevíte, kde nakoupit? Navštivte internetový obchod FSC
Druhou nově uvedenou aplikací je webový obchod s vybraným portfoliem produktů od Fujitsu Siemens Computers. V internetovém obchodě se budou objevovat speciální akce, případně produkty, které nikde jinde nenajdete, a pořídíte zde také téměř celé portfolio příslušenství k našim zařízením určeným pro koncové uživatele.

Tiskové zprávy

Diskuse