O´Neill H4 Campack - batoh se zabudovanou kamerou

23. 9. 2007 12:36    Rubrika: Tiskové zprávy

Sdílej své vize s batohem H4 Campack, jehož hlavními rysy jsou integrovaný přehrávač a kamera

O´Neill H4 Campack - batoh se zabudovanou kamerou

Společnost O\xB4Neill oznamuje uvedení nového batohu Campack ze série H4, který je jedním ze sedmi modelů čtvrté řady oblečení se zabudovanou elektronikou (wearable electronics).

Je konstruován tak, aby plně uspokojoval nároky na snowboarding v jakkoliv extrémních podmínkách. Obsahuje integrovaný přenosný přehrávač médií a externí kameru. Na levém popruhu je zabudováno tlačítko, díky kterému začínáte nebo naopak ukončujete nahrávání. Obsluha nestojí žádné úsilí a pokud chcete mít opravdu dobré záběry z freestyle nebo freeride jízdy, není nic jednoduššího.
Kamera umožňuje zaznamenávat jakoukoli akci a následně ji sdílet společně s přáteli na internetu. Přenosný přehrávač médii je umístěn v hlavní kapse. Slouží k nahrávání všeho, co zaznamená kamera umístěná na helmě, či pásku na brýlích. Vše je zaznamenáno na SD kartu, která může být vložena do jakéhokoliv počítače.. Přehrávač také umožňuje okamžitou kontrolu nahraných záběrů a díky umístění v horní kapse nemusí být ani vyjmut z batohu. Ochranná vycpávka zaručuje bezpečnost a odolnost přehrávače.
Do kapes batohu se mohou přidat i další nezbytnosti, jako je lopatka nebo lavinová sonda. Uživatel může k batohu díky vnějším řemínkům horizontálně připevnit snowboard. Batoh je dále designován k pojmutí hydratačního systému CamelBak. Jedná se o vak na vodu, zabezpečující dostatek tekutin (teplých nebo studených) při libovolné fyzické aktivitě,
Batoh H4 Campack bude v distribuci od listopadu 2007. O’Neill tímto výrobkem jen potvrzuje pozici inovátora a výrobce velmi zajímavých zařízení pro freestyle sporty. Obrovská popularita sdílených online video stránek typu Youtube, stream.cz určitě zajistí tomuto batohu dostatek spokojených uživatelů.
V České republice bude O’Neill H4 Campack dostupný v listopadu 2007 v síti proden WalkShop (www.oneill.cz) za cenu 9.990 Kč.