Wacom Intuos3 Special Edition - profesionální tablety

17. 9. 2007 21:34    Rubrika: Tiskové zprávy

Amos Software představuje nové tablety Intuos3 Special Edition

Wacom Intuos3 Special Edition - profesionální tablety

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

Amos Software, autorizovaný distributor společnosti Wacom oznamuje, že dne 17.září 2007 byly na trh uvedeny nové profesionální tablety Wacom Intuos3 Special Edition.

Společnost Amos Software, přední středoevropský dodavatel grafického software a autorizovaný distributor produktů Adobe a Wacom, oznamuje že dne 17.září 2007 byly na trh uvedeny nové profesionální tablety Intuos3 Special Edition.
Jméno Wacom je po 25 let synonymem pro stále pokračující vývoj technologií, designu a ergonomie profesionálních tabletů. Nyní u příležitosti 25. výročí založení firmy přichází Wacom se speciálními modely Intuos3 Special Edition. Tato speciální edice je dostupná ve dvou populárních velikostech: A5 Wide a A4 regular. Od standardní řady Intuos3 se odlišuje černým provedením a bonusovým nástrojem v balení. Tímto přidaným nástrojem je Intuos3 Airbrush, pero pro americkou retuš, které je nejpopulárnějším doplňkovým perem řady Intuos3. Funkce Intuos3 Airbrush jsou podporovány nejpoužívanějšími grafickými (Adobe Photoshop od verze 7) a kreslícími (Corel Painter) aplikacemi.

Řada Intuos3
Vedle aktivní plochy tabletu je umístěno osm konfigurovatelných tlačítek a dva dotekové proužky. Zvyšují komfort práce s tabletem, zrychlují plynulost práce a zjednodušují dostupnost nejpoužívanějších funkcí. Tlačítka je možné nastavit pro každou aplikaci zvlášť, čímž je lze přizpůsobit potřebám jednotlivých aplikací. Dotekový proužek funguje v kancelářských aplikacích jako scrollovací kolečko myši. V grafických aplikacích jej lze nastavit jako lupu. Tato možnost nastavení je pomocníkem při úpravě fotografií. Díky dotekovému proužku je přechod mezi detailem obrázku a jeho celkovým zobrazením velmi rychlý a jednoduchý. V nemalé míře opět přispívá k urychlení práce. Konfigurovatelná jsou také tlačítka pera. Standardně nahrazují tlačítka myši (dvojklik a pravý klik). Jednou z dalších možností nastavení je vytvoření tzv. pop-up menu, které lze přiřadit k některému z tlačítek pera. Do pop-up menu je možné vložit otevírání oblíbených aplikací, klávesové zkratky apod.. Toto menu je potom dostupné na libovolném místě v počítači pouhým kliknutím tlačítka, což opět urychlí přístup k důležitým a často používaným funkcím.

Penabled Technology, kterou má Wacom patentovanou, umožňuje používání unikátních bezbateriových a bezdrátových nástrojů. Díky této technologii není zapotřebí pamatovat na nabíjení baterie a pero je lehčí, takže i dlouhodobé používání tabletu Wacom nebude únavné.

Tiskové zprávy

Diskuse