UMAX IAMM NTD37HD - HDD multimediální přehrávač

18. 9. 2007 16:48    Rubrika: Tiskové zprávy

IAMM NTD37HD aneb HDD Multimedia Player s podporou H.264

UMAX IAMM NTD37HD -  HDD multimediální přehrávač

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

Fanoušci multimediálních přehrávačů se mohou těšit na nejnovější přírůstek pod označením IAMM NTD37HD, jehož srdcem je nový, výkonnější procesor Sigma Designs® SEM8623 a hlavním trumfem podpora oblíbeného video formátu H.264. I tato novinka pokračuje v tradici nabídnout v této oblasti rozumnou cenu, variabilní použití, uživatelsky přívětivou obsluhu, vysokou konektivitu a zejména kvalitní obraz i zvuk v HD kvalitě.

Jak název napovídá, podobnost s dříve uvedeným modelem IAMM NTD36HD není náhodná. Novým prvkem je použití dotekových senzorů s modrým podsvícením, které dodávají přehrávači v kombinaci s černou barvou „High Tech“ image. Protože seznam podporovaných video a audio formátů je velmi dlouhý, lze jednoduše říct, že IAMM NTD37HD zvládne přehrát téměř cokoliv (filmy, fotky, hudbu) a potěší Vás příjemným ovládáním i vychytaným firmwarem s podporou českých titulků (CP 1250). Už teď můžeme slíbit, že v polovině října bude k dispozici firmware, který umožní přehrát také videa zabalená v souborech typu MKV.

Uživatelé ocení síťovou konektivitu (WiFi B/G, LAN 10/100) s podporou NDAS technologie. která umožní kopírovat soubory na instalovaný disk ( 3,5“ SATA) přímo po síti. Pohled na zadní stranu Vás nenechá na pochybách o možnostech připojení. Kromě S-videa a čistého kompozitního výstupu zde najdeme digitální DVI (až 1080p) i komponentní (RGB) výstup. Audio výstupy tvoří stereo RCA cinche, optický i koaxiální S/PDIF výstup a nečekaně také šestice konektorů pro přímé připojení 5.1 reprosoustavy bez nutnosti externího DTS dekodéru. Dva USB Host konektory umožní připojit externí USB zařízení jako Flash disk, externí pevný disk či externí DVD mechaniku.

Doporučená cena je stanovena na 6999 Kč včetně DPH. V balení naleznete příslušenství jako dálkové ovládání, AC adapter, A/V kabel, komponentní kabel, USB kabel, WiFi anténu, manuál a CD s NDAS ovladačem. Pevný disk nejsou součástí dodávky. Umax tak chce dát maximální prostor pro individuální potřeby každého uživatele.

Tiskové zprávy

Diskuse