ASUS U3 - přenosný počítač s GPS

19. 9. 2007 15:42    Rubrika: Tiskové zprávy

ASUS U3: Kompaktní přenosný počítač s GPS, který má styl

ASUS U3 - přenosný počítač s GPS

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

Nejnovější technologie v dokonalém, lehkém a štíhlém provedení

ASUSTeK Computer Inc. (ASUS), přední dodavatel kompletních 3C řešení, představuje nový notebook U3 s 13,3“ širokoúhlým displejem, který plně vyhovuje potřebám profesionálů, toužících udržet krok s vývojem v posledním stylu. Se svým krytem displeje, který je na vnější straně opatřen černou povrchovou úpravou připomínající klavírní křídlo, nerezovým rámečkem, pláštěm ze slitiny hliníku a hořčíku a dokonce i podložkami na ruce z pravé kůže, je počítač U3 vyjádřením výjimečného osobního vkusu a vytříbenosti. Díky posledním technologiím Intel® Centrino® Duo Processor, operačnímu systému Windows® VistaTM a jedinečným vylepšením společnosti ASUS nabízí U3 skvělý zážitek z práce s počítačem umocněný silným výkonem.

Lehká konstrukce a vysoká kvalita
Krása tohoto notebooku je zdůrazněna jeho jednoduchými a čistými liniemi. Orámování z nerezového materiálu mu pak propůjčuje tvarovou strukturu a robustnost. Charakter snadno přenosného zařízení při dokonalé ochraně všech částí je u notebooku U3 podtržen použitím slitiny hliníku a hořčíku na krytu LCD displeje se stupněm tvrdosti 4H, která zajišťuje potřebnou ochranu displeje.

Jedinečný vizuální zážitek
Použití ideálního rozměru displeje 13,3 palců v sobě spojuje mobilní možnosti 12” notebooku s optickými výhodami 14” obrazovky. Kromě toho panel s ochranou proti odrazu a s jedinečnou technologií pro vylepšení obrazu Splendid Colour Enhancement Engine zajišťuje zobrazení v živých barvách s ostrými detaily, čímž nabízí uživateli ten nejlepší vizuální zážitek.

Ochrana soukromí
Popisovaný notebook nabízí vyvážený poměr mobilních možností a výkonu při zachování nezbytných bezpečnostních prvků. Bezpečnost dat je zajištěna zabudovaným biometrickým snímačem otisků prstů, který snímá živou pokožku a je konstruován tak, aby běžné podmínky a stavy povrchu kůže nijak neomezovaly přesnost snímače. Zabudovaný TPM hardware chrání před útoky hackerů vedenými s cílem získat hesla a kódovací klíče k citlivým údajům.

Nabídka vyspělých technologií
S notebookem U3 mohou uživatelé využít tři doplňkové prvky: paměť turbo memory, připojení 3G a globální navigační systém (GPS). Paměť turbo memory zrychluje spuštění notebooku a zlepšuje provozní výkon. Zabudovaný modul 3G umožňuje uživatelům, aby byli kdekoliv stále připojeni na internet pomocí vysokorychlostních mobilních sítí. GPS nabízí mnohostranné využití možností přesné a snadné navigace.

Živá komunikace přes video
Díky modulu webové kamery s vysokým rozlišením, který je kompaktně integrován do LCD panelu notebooku, spolu se zabudovaným mikrofonem s vysokou kvalitou přenosu zvuku je možné se kdykoliv a kdekoliv zapojit do bezdrátových video konferencí. Bezdrátové připojení notebooku U3 je podporováno zabudovanými technologiemi WLAN 802.11 a/b/g/n a Bluetooth 2.0, které zajišťují vysokou rychlost přenosu dat při připojení k internetu a při převádění dat.

Dlouhá životnost baterie
Mobilita zařízení je dále zlepšena prodlouženou životností baterie, která zajišťuje lepší využití. Systém řízení spotřeby ASUS Power4 Gear eXtreme prodlužuje životnost baterie až o 20
- 25% a zajišťuje tak spolehlivý a dlouhodobý provoz. Dále je notebook U3 vybaven klávesou pro úsporu energie, která umožňuje uživateli přepínat mezi vnitřní grafickou kartou pro optimální spotřebu energie a externí grafickou kartou, která umožňuje akceleraci výkonu. Při optimálním způsobu použití může tento prvek pro úsporu energie zlepšit životnost baterie až
o 50 %.

Základní charakteristika parametrů:
Intel® Centrino® Duo Processor Technology:
- Intel® Core™2 Duo Processor T7500/ T7300/ T7100/ T5450/ T5250/ CM540
- Mobile Intel® GM965 Chipset, ICH8M
- Internetové připojení Intel 4965 a/b/g/n, 3945 a/b/g (doplňkové)
Genuine Windows® Vista.
- Genuine Basic
- Genuine Home Premium
- Genuine Business
- Genuine Ultimate
nVIDIA GeForce G8400M G externí 128MB VRAM
Turbo Cach 384M se systémovou pamětí 1G (doplňkové); 896M se systémovou pamětí 2G
1,3M pixelová videokamera (doplňkové)
RAM DDR2 667MHz, až 2560MB (1 slot); Support Intel Turbo Memory
SATA HDD až 160 GB, Turbo Memory/ GPS/ 3G/ Bluetooth Option
Externí USB ODD (Combo, Super Multi)
1x HDMI, 1x e-SATA, externí GPS RF v konektoru, VGA port/Mini D-sub, 3x USB 2.0 porty, audio konektor, LAN RJ-45, telefonní konektor RJ-11, konektor 1394, TV-výstup (S-video)
31,85 x 24,3 x 2,22~3,22cm; 1,75kg (s 3 článkovou baterií)

Tiskové zprávy

Diskuse