Global Payments Europe GP mobile - služba dobíjení kreditu mobilních telefonů

19. 9. 2007 15:30    Rubrika: Tiskové zprávy

Global Payments Europe začala nabízet službu dobíjení GP mobile i středním a malým obchodníkům

Global Payments Europe GP mobile - služba dobíjení kreditu mobilních telefonů

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

Společnost Global Payments Europe, s.r.o. (dříve MUZO) dnes oznámila, že začala nabízet službu dobíjení kreditu předplacených mobilních telefonů
GP mobile nově i středním a drobným obchodníkům. Od svého spuštění v listopadu 2006, byla služba GP mobile poskytována pouze velkým maloobchodním řetězcům. V současnosti funguje dobíjení na více než 1 200 platebních terminálech v hypermarketech Globus, drogériích Rossmann, specializovaných prodejnách Electro World a supermarketech Billa.
S GP mobile je v České republice možno dobíjet kredit mobilních telefonů všech tří operátorů, doposud bylo prostřednictvím GP mobile provedeno téměř 300 tisíc dobíjecích transakcí v celkové hodnotě přes 80 milionů Kč.

Petr Sedláček, generální ředitel Global Payments Europe, s.r.o., při této příležitosti řekl: “Služba GP mobile v maloobchodních řetězcích bezproblémově funguje již od listopadu. Dalším logickým krokem tedy bylo nabídnout ji v menších formátech prodejních míst, kde můžeme výrazně zvýšit její dostupnost. Pro zvýšení povědomí o službě GP mobile a její atraktivity pro obchodníky to může být krok klíčový. Z prvních reakcí víme, že zájem mezi středními a menšími obchodníky je velký. Od této nové služby si slibují rozšíření nabídky svých obchodů a tím i možné zvýšení počtu nově příchozích zákazníků.“

Služba GP mobile je nyní drobným obchodníkům nabízena buď jako součást služeb spojených s přijímáním bezhotovostních plateb prostřednictvím platebních terminálů, nebo samostatně. Službu dobíjení tedy mohou poskytovat svým zákazníkům i ti prodejci, kteří platební karty neakceptují. Zásadní podmínkou však je možnost připojení terminálu pomocí IP protokolu (přes internet). Další informace o službě jsou k dispozici na webovské stránce www.GPmobile.cz.

Zájemci mohou buď vyplnit žádost o zřízení služby GP mobile přímo na webu www.GPmobile.cz, nebo poskytnout nezbytné údaje pro vyplnění návrhu smlouvy operátorce na lince služby GP mobile, telefonní číslo 267 197 888. Na základě této žádosti obdrží obchodníci od společnosti Global Payments Europe, s.r.o. návrh smlouvy.

Tiskové zprávy

Diskuse