Apple - nová servisní služba

20. 9. 2007 12:16    Rubrika: Tiskové zprávy

Společnost Czech Data Systems, Apple IMC, přináší pro profesionální počítače Apple servisní službu opravy do následujícího pracovního dne

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

Společnost Czech Data Systems, Apple IMC, přináší pro přenosné počítače MacBook Pro a pracovní stanice Mac Pro zcela novou servisní službu. Služba garantuje servisní zásah u zákazníka a zajištění opravy do následujícího pracovního dne.

"Uživatelé našich profesionálních počítačů často pracují na projektech, u kterých nerozhodují dny, ale hodiny," prohlásil Christophe Chastan, generální ředitel společnosti Czech Data Systems, Apple IMC. "Tito uživatelé vyžadují a potřebují mít svůj počítač i svá data stále k dispozici a žádají vyšší než standardní úroveň servisních služeb. Společnost Czech Data Systems jim takovou úroveň služeb, pro značku Apple v České republice dosud nevídanou, nyní přináší."

Služba servisního zásahu do druhého pracovního dne na místě u zákazníka je poskytována prostřednictvím nového servisního partnera, GSMobile Service s.r.o. GSMobile Service s.r.o. má rozsáhlé technologické zázemí a široké zkušenosti z oprav mobilních telefonů a dalších produktů spotřební elektroniky. Služba v sobě zahrnuje prodloužení záruky na 3 roky a v současné době je dostupná pouze pro zákazníky z oblasti Prahy. Ve velice krátké době však bude rozšířena na celou Českou republiku. Možnost opravy do druhého dne je poskytována pro aktuální modely počítačů MacBook Pro a Mac Pro a postupem času bude rozšířena i na kompletní řadu počítačů Apple.

Tiskové zprávy

Diskuse