Logitech AudioHub - audiosystém pro notebooky

20. 9. 2007 11:03    Rubrika: Tiskové zprávy

Reproduktory Logitech pro notebooky poskytují vynikající zvuk v naprosto novém kompaktním designu

Logitech  AudioHub - audiosystém pro notebooky

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

Reproduktorový systém AudioHub nabízí v jediném zařízení zvuk 2.1 a tři vestavěné vysokorychlostní USB porty

Společnost Logitech (SWX: LOGN) (NASDAQ: LOGI) dnes oznámila uvedení Logitech® AudioHub – reproduktorového systému pro notebooky s integrovaným USB rozbočovačem, jenž poskytuje výjimečnou kvalitu zvuku v přelomově pojatém designu. Systém Logitech AudioHub v sobě spojuje jedinečný reproduktorový systém 2.1 (stereo a subwoofer) a tři vestavěné vysokorychlostní porty USB v kompaktním provedení, které svými rozměry dobře vyhoví většině typů notebooků.

„V současné době stále širší okruh lidí – tedy nikoli pouze tradiční profesionálové na cestách – používá své notebooky jako hlavní domácí počítač a centrum pro digitální hudbu,“ řekl Jef Holove, generální ředitel a viceprezident divize audio produktů společnosti Logitech. „Vzhledem k tomu, jak tento trend roste, lidé tak více ke svým notebookům připojují různé periférie – například webové kamery a bezdrátové myši. Reproduktorový systém a USB rozbočovač Logitech AudioHub nabízí v jednom zařízení elegantní řešení určené pro notebooky, jež lidem umožňuje uspořádat své periférie a vylepšit zážitek z poslechu hudby.“

Uživatelům notebooků reproduktorový systém AudioHub nabízí vynikající digitální zvuk – systém je v jednom celku se třemi komorami pro reproduktory a integrovaný subwoofer, které vytvářejí vyvážený plný zvuk s čistými výškami a solidními basy. A užitečné tlačítko „Mute“ slouží pro vypnutí zvuku, ale nepřeruší přitom napájení integrovaného USB rozbočovače.

Systém AudioHub lidem také pomáhá, aby si mohli lépe uspořádat své periférie – nabízí tři vestavěné USB porty. A když si lidé chtějí notebook někam vzít s sebou, stačí AudioHub snadno odpojit vytažením jediného USB kabelu, kterým je systém k notebooku připojen.

Ve spodní části systému AudioHub je praktický systém pro uspořádání kabelů, jenž lidem umožňuje snadno protáhnout kabely od jejich zařízení k USB portům. Podél zadní strany systému AudioHub jsou úchytky pro kabely, které je díky nim možné lépe uklidit a nebudou tak na stole překážet.

Reproduktorový systém AudioHub má na výšku necelých devět centimetrů a představuje tak štíhlý design s nízkým profilem, jenž se v domácnosti vejde téměř kdekoli – dokonce bude ladit i v obývacím pokoji. A protože u systému AudioHub lze jedinečným způsobem měnit jeho šířku, je možné satelitní reproduktory umístit do správné šířky kolem většiny notebooků.

Cena a dostupnost
Očekává se, že reproduktorový systém a USB rozbočovač pro notebooky Logitech AudioHub bude k dostání počátkem října za doporučenou maloobchodní cenu 2990,- Kč v ČR a 3390,- SK na Slovensku (seny s DPH).

Tiskové zprávy

Diskuse