BenQ - LCD monitory řady E

24. 9. 2007 21:31    Rubrika: Tiskové zprávy

V řadě E jsou zastoupeny monitory všech běžných rozměrů s multimediálními funkcemi a LED osvětlením ovládacího panelu.

BenQ  - LCD monitory řady  E

Společnost BenQ představila novou řadu výkonných LCD monitorů pro domácí i firemní užití s označením E. Nová řada E zahrnuje 13 modelů (E700, E700N, E700A, E900, E900A, E900N, E900W, E900WA, E900WN, E2000W, E2000WA, E2200W, E2200WA) od standardního formátu 4:3 po širokoúhlý 16:10. Všechny modely se vyznačují ultrarychlou odezvou 5 ms, širokým pozorovacím úhlem 170 stupňů, proprietární technologií společnosti BenQ Senseye+Photo a LED osvětlením ovládacího panelu. V České republice jsou nyní dostupné modely E700 a E900.

BenQ technologie Senseye+Photo
BenQ technologie Senseye+Photo nabízí pět uživatelských režimů pro optimální zobrazení – standardní, dynamický, film, foto a sRGB režim. Tento režim zajišťuje barevnou věrnost pro precizní editaci fotografií a je kompatibilní s průmyslovým standardem sRGB, který zaručuje barevnou shodu při připojení k sRGB kompatibilním zařízením jako jsou digitální fotoaparáty, skenery a tiskárny.

Kvalitní ozvučení
Modely řady E nenabízí pouze elegantní design, ale jsou osazeny reproduktorovou lištou, která je umístěna pod LCD displejem, aby monitor nerušil v žádném interiéru.

Ultrarychlá doba odezvy
Všechny modely řady E pracují s ultrarychlou odezvou 5 ms, která z nich dělá ideální společníky pro firemní software, domácí zábavu nebo další aplikace, které vyžadují vysoký zobrazovací výkon. Díky ultrarychlé odezvě je pohybující se obraz překreslen přesně, bez zpoždění nebo rozmazání.

Dále jsou všechny modely řady E certifikovány cerftifikátem ENERGY STAR®, který potvrzuje nižší spotřebu energie, a z toho vyplývající snížený dopad na životní prostředí.