Logitech Cordless Vantage a MediaBoard - headset a klávesnice

24. 9. 2007 19:27    Rubrika: Tiskové zprávy

Logitech představuje náhlavní sadu a klávesnici s Bluetooth určené pro PLAYSTATION 3

Logitech Cordless Vantage a MediaBoard -  headset a klávesnice

Náhlavní sada Logitech Cordless Vantage Headset
a bezdrátová klávesnice Cordless MediaBoard Pro Keyboard
hráčům poskytují volnost a spolehlivost

Společnost Logitech (SWX: LOGN) (NASDAQ: LOGI) dnes oznámila, že nepřestává podporovat počítačový zábavní systém PLAYSTATION®3 (PS3™), a představila bezdrátovou náhlavní sadu Logitech® Cordless Vantage™ Headset for PLAYSTATION 3 a bezdrátovou klávesnici Logitech® Cordless MediaBoard Pro™ Bluetooth Keyboard for PLAYSTATION 3, které hráčům poskytují volnost a spolehlivost bezdrátové technologie Bluetooth® pro větší zážitek při hraní her na konzoli PS3.

„Logitech s potěšením nabízí dva nové produkty využívající technologii Bluetooth pro platformu herní konzole PlayStation 3, aby zážitek s PS3 mohl být ještě větší,“ řekl Bruce Lancaster, viceprezident obchodní divize interaktivní zábavy společnosti Logitech. „Náhlavní sada Cordless Vantage pro PS3 hráčům umožňuje domlouvat koordinaci s dalšími členy teamu – a to bezdrátově. A bezdrátová klávesnice s rozhraním Bluetooth, Cordless MediaBoard Pro, významně přispívá k lepšímu zážitku v síti PLAYSTATION® Network, kdy uživatelé mohou snadněji a rychleji spravovat své účty a posílat si s kamarády textové zprávy.“

Bezdrátová náhlavní sada Cordless Vantage
Hráči si nyní mohou povídat bez kabelů – jak při hraní, tak během hlasového chatování – díky nové bezdrátové náhlavní sadě Logitech Vantage Bluetooth Headset for PLAYSTATION 3. Volnost hráčům her na PS3 poskytuje technologie Bluetooth, přičemž sada Cordless Vantage Headset má nativní podporu pro PS3 – takže její připojení je velmi snadné – a poskytuje tak spolehlivé spojení bez rušivých kabelů. A audio drivery s větším průměrem a vyspělé obvody pro odfiltrování hluku zajišťují vynikající zvuk a skvělý poslech.

Náhlavní sada Vantage se vyznačuje oboustrannou týlní konstrukcí. Prostým přetočením týlního pásku a mikrofonu je možné sluchátko nosit na pravém stejně jako levém uchu. Tento inovativní design je odlehčený a poskytuje pohodlí i během dlouhých her. Náhlavní sada je navíc vybavena mikrofonem, který potlačuje hluk a redukuje tak nežádoucí zvuky v pozadí.

Aby nepříjemnosti s vybitými bateriemi byly co nejmenší, používá náhlavní sada Vantage akumulátorové baterie, jež hráčům na PS3 nabízejí více než 12 hodin bezdrátového hraní. Sadu je možné dobíjet pomocí napájecího adaptéru, který je součástí dodávky.

Bezdrátová klávesnice s Bluetooth – Cordless MediaBoard Pro
Bezdrátová klávesnice Logitech Cordless MediaBoard Pro Bluetooth Keyboard lidem umožňuje snadno a rychle nastavovat profily, zadávat webové adresy, spravovat více účtů a posílat textové zprávy v rámci PLAYSTATION Network. Protože je tato klávesnice navržena konkrétně pro PS3, obsahuje i speciální tlačítko „Menu“, jež vyvolá přímo nabídku PLAYSTATION Network Help. Díky klávesnici je navíc snadnější i navigace v síti PLAYSTATION Network pomocí akčních tlačítek určených přímo pro funkce PS3 (kruh, čtverec, X a trojúhelník). Navigační tlačítka usnadňují procházení webových stránek a tlačítka pro multimédia poskytují rychlý přístup k panelu pro ovládání médií a nabídkám pro filmy. A integrovaný touchpad – s možností vertikálního rolování a levým a pravým tlačítkem pro klikání – eliminuje nutnost používat myš.
Lesklá klávesnice je provedena v klavírní černi, má štíhlý, odlehčený profil a může se pohodlně položit na klín nebo ji lze snadno uklidit kdekoli v obývacím pokoji. Díky bezdrátové technologii Bluetooth mohou hráči klávesnici Cordless MediaBoard Pro používat ve vzdálenosti až 10 metrů od PS3. A dvě tužkové baterie (velikosti AA) poskytují více než 200 hodinovou výdrž, přičemž dvouúrovňový indikátor stavu vybití lidi upozorní, když kapacita baterií začne docházet.

Cena a dostupnost
Očekává se, že náhlavní sada Logitech Cordless Vantage Headset bude ve Spojených státech k dostání v listopadu a v Evropě počátkem prosince za doporučenou maloobchodní cenu 2.190,- Kč v ČR a 2.490,- Sk na Slovensku včetně DPH. Bezdrátová klávesnice Logitech Cordless MediaBoard Pro Bluetooth Keyboard by měla být ve Spojených státech i v Evropě k dispozici v říjnu a její doporučená maloobchodní cena bude 2.190,- Kč v ČR a 2.490,- Sk na Slovensku včetně DPH.