truconneXion AuditPro 5.0

25. 9. 2007 20:00    Rubrika: Tiskové zprávy

truconneXion uvede AuditPro 5.0 v listopadu

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

Akciová společnost truconneXion oznámila termíny uvolnění nové verze produktu AuditPro, programu pro správu licencí, evidenci IT majetku, monitoring jeho využití a podporu uživatelů. Verze AuditPro 5.0 bude k dispozici 15. listopadu 2007 a nahradí tak stávající verzi, které bylo prodáno více než 350 tisíc licencí v šesti jazykových mutacích. Společnost truconneXion právě dokončuje historicky nejrozsáhlejší mezinárodní testování v rámci takzvaného AuditPro 5 Technical Beta Program.

Kalendář uvolnění jednotlivých verzí:

- AuditPro 5.0 Release candidate bude uvolněna k 23.10.2007.
- AuditPro 5.0 General availability release bude k dispozici k 15.11.2007
(pro všechny jazykové mutace souběžně)

Robert Kleiner, vedoucí projektu AuditPro k nové verzi řekl.: „Naší prioritou je naslouchat požadavkům uživatelů, kteří jsou de facto našimi spolupracovníky, neboť nám dávají mnoho impulzů pro další směřování produktu. Dnes již nejde o to chrlit nové funkce, ale umožnit uživateli snadnou a pohodlnou správu svých počítačových aktiv.“

Jakub Lukeš, ředitel prodeje AuditPro dodal: „Nechceme jen tvrdit, že náš produkt je kvalitní. Chceme to dokazovat, a tak máme za sebou úspěšnou certifikaci Certified for Windows Vista, ocenění Microsoft Industry Awards. Ale hlavně máme dlouhodobě spokojené zákazníky, kteří jsou – podle mě – nejlepším důkazem kvality.“

AuditPro je distribuován mezinárodní distributorskou sítí, která má k dispozici kromě české, také jazykovou verzi slovenskou, polskou, maďarskou, ruskou a samozřejmě anglickou.

Přehled nových funkcí je k dispozici na domovské stránce produktu www.auditpro.cz. Všichni klienti, kteří mají platnou licenci AuditPro update v rámci této licence získají novou verzi k dispozici bez dalších poplatků.

Tiskové zprávy

Diskuse