Dell Ultra Sharp 2407 WFP-HC a E198FP - nové ploché monitory

1. 10. 2007 19:32    Rubrika: Tiskové zprávy

Dell svými novými monitory nabízí stylové provedení pro vaši kancelář

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

Ultra Sharp 2407WFP-HC nastavuje novou laťku pro hráče a kreativce
Dell E198FP přináší vynikající poměr cena/výkon

Společnost Dell uvedla na trh dva nové ploché monitory, určené především firmám, které ve své třídě přinášejí nejlepší obraz a výkon. 24 palcový displej UltraSharp™ 2407WFP-HC je ideálním řešením zejména pro špičkové grafiky, hráče a uživatele aplikací ve finančním sektoru, kteří pracují v režimu multitaskingu. Naopak elegantní 19-ti palcový monitor Dell E198FP, určený pro začínající uživatele, nabízí to nejnovější z technologie plochých panelů za velmi přijatelnou cenu.

„Tyto dva nové monitory společnosti Dell nabízejí zákazníkům vyspělou technologii plochých panelů, díky kterým zvýší svou vlastní produktivitu a výkon,“ řekl Jasper van Roon, Displays Product Manager, Dell EMEA. „Tím, že společnost Dell naslouchala svým zákazníkům a uvedla jejich postřehy do praxe, vznikly modely UltraSharp 2407WFP-HC a E198FP, které jim přinášejí to nejlepší z designu, technologií, kvality a ceny.“

Vynikající výkon obrazovky a komfort
Tyto dva nové monitory ve stylovém štíhlém provedení přinášejí uživatelům rychlý čas odezvy s méně „šmouhami a duchy“ než tradiční ploché displeje. Dále pak vysoké kontrastní poměry a výjimečné rozlišení obrazovky. Širokoúhlý displej monitoru Dell UltraSharp 2407WFP-HC je osazen nejvýkonnější technologií TrueColor, která nabízí 92% barevný rozsah umožňující ostré, energické zobrazení. Právě TrueColor poskytuje přesné barevné zobrazení nutné pro zpracování videa, fotografií a DTP.
Monitory, které byly navrženy s ohledem na uživatelský komfort, nabízejí také optimalizované pozorovací úhly až 178 stupňů a sklopný stojan. 19-ti palcový monitor Dell E198FP je určen širokému spektru zákazníků. Od domácích uživatelů po firmy či prostředí finančních trhů. Lze jej upevnit na zeď nebo na stůl a jeho součástí je zařízení pro uspořádání kabelů, které pomáhá zvětšit místo a udržet pořádek na pracovním stole.

Technické údaje monitoru:

E198FP
Kontrastní poměr: 800:1 (standardní)
Vysoké rozlišení: 1280 x 1024
Čas odezvy: 5 ms (standardní)
Pozorovací úhel (standardní): 160° (vertikální + horizontální)

UltraSharp 2407WFP-HC
Kontrastní poměr: 1000:1 (standardní)
Vysoké rozlišení: 1920 x 1200
Čas odezvy: 6 ms (standardní)
Pozorovací úhel (standardní): 178° (vertikální + horizontální)

Cena a dostupnost
Oba monitory jsou již k dispozici za cenu 22 450,- Kč (model UltraSharp 2407WFP-HC) a 5 650,- Kč (model E198FP) včetně dopravy bez DPH. Více informací najdete na www.dell.cz

Kompatibilita s Windows Vista
Ploché monitory Dell nabízejí vynikající zobrazení, které se projevuje špičkovou kvalitou a věrností barev. Tím podporují funkci korekce barev a vylepšené přehrávání videa operačního systému Microsoft Windows Vista . Oba monitory Dell, E198FP i 2407WFP-HC, obsahují technologie, které umožňují snadnou vzdálenou správu monitorů a podporují bezpečné přehrávání videa ve vysokém rozlišení. To představuje méně výpadků a vylepšenou kvalitu videa, jakož i podporu zobrazování na více monitorech prostřednictvím nástroje Windows Vista External Display Wizard.

Tiskové zprávy

Diskuse