Vodafone - kampaň na podporu studentské nabídky

2. 10. 2007 20:27    Rubrika: Tiskové zprávy

Vodafone připravil kampaně na podporu nabídky Student SMS Grátis a Nabitých tarifů

Vodafone - kampaň na podporu studentské nabídky

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

Dnešním dnem Vodafone odstartoval kampaň na podporu studentské nabídky. Promotéři Vodafonu navštíví v rámci partnerství s ISIC Tour vybraná univerzitní města, kde zábavnou formou se soutěžemi seznámí studenty s nabídkou Student SMS Grátis. Kampaň tak naváže na další akci, podporující Nabité tarify a navazující na televizní spoty Vodafonu se sportovcema.

Kampaň ke studentské nabídce (Student SMS Grátis)
Promotion na podporu nabídky Student SMS Grátis, které bude probíhat v osmi českých a moravských univerzitních městech, začne dnes 2.10.2007 v Ústí nad Labem a zkončí 30.10.2007 v Českých Budějovicích.

Studenti budou soutěžit v psaní SMS zpráv, kdy autoři nejrychleji a nejpřesněji zaslaných zpráv získají tričko s králičí kreativou. V rámci celé kampaně budou vyhlášeni dva hlavní vítězové, kterým Vodafone uspořádá soukromou párty pro ně a jejich přátele.

Kampaň k Nabitým tarifům
Promotéři, oblečeni do dresu Vítězů Poháru tarifů, absolvují čtyř-týdenní roadshow (13.9.-6.10.2007), kdy ve speciálně upraveném autobusu navštíví vybraná česká a moravská města (např. Litvínov, Vsetín, Kopřivnice,..).

Po příjezdu do dané lokace celý promo-tým slaví, otvírá nealko šampaňské a hraje roli vítězného týmu, který se vrací z úspěšné mise o Pohár tarifů. Kolemjdoucí se můžou nechat s vítězným týmem vyfotografovat nebo se zapojit do soutěží, které probíhají ve třech disciplínách („Nalož si kolik uneseš“, „Účtování po vteřinách“ a „Doporuč a získej“). Každý kdo absolvuje všechny disciplíny, získá malý dárek. Ten, komu se podaří překonat dosavadní rekord, navíc vyhrává šálu Vodafone.

Součástí promo-týmu jsou i prodejci Vodafonu, kteří informují kolemjdoucí o Nabitých tarifech, a od kterých si zájemci můžou zakoupit produkty a služby Vodafonu.

Na webových stránkách www.nabitetarify.cz probíhá současně po celou dobu trvání roadshow soutěž o dresy a bundu Vodafone McLaren Mercedes. Princip soutěže spočívá v posílání vtipných fotografií, parodujících tři soutěžní disciplíny.

Více informací ke kampani Student SMS Grátis na www.milujteje.cz a k k Nabitým tarifům na www.nabitetarify.cz.

Tiskové zprávy

Diskuse